המסרטה לא מתחברת למחשב!

• הוסף לסימניות
יש לי מסרטה של canon, שאיתה אני גם דוגמת למחשב, ופתאום היא לא מתחברת לי.
מה זה יכול להיות?????
משהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
יתכן והלך לך כרטיס הפייר וייר.
או היציאה.
אם יש לך יציאות פייר נוספות תנסי מהם. או דרך USB
כדי שנוכל למקד את הבעיה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחבר מסרטה אחרת והיא התחברה מצויין.
האם יכול להיות שזה בעיה בהגדרות שהשתנו?

• הוסף לסימניות
שמעתי שהיציאת פיירוואיר של כנון נשרפים מהר, יתכן וזה נשרף לצערך. תנסי יציאה אחרת של המצלמה ותראי אם זה מגיב. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את חיברת את כבל הפיירוואר למחשב בזמן שהמצלמה הייתה דלוקה?

• הוסף לסימניות
יתכן והיציאה במסרטה הלכה לך.

• הוסף לסימניות
אולי זה מדבק??? 2 מצלמות שלנו איבדו את היציאה של הפיירוייר שלהם...

האם כדאי לקנות מצלמת מיני דיוי פשוטה לדגימה (שאגב נותרו בודדות כאלו בשוק), או להשקיע בציוד משוכלל יותר ?
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
זה לא תשובה כוללת, זה מאוד תלוי מהם צרכי העבודה שלך, ובהתאם לתקציב שאת רוצה להשקיע. אם את עובדת עם צלמים שמצלמים על מיני דיוי אז תרכשי ציוד בהתאם, ואם על קלטות דיוי אז בהתאם.. פשוט, לא??:)

• הוסף לסימניות
מבחינת איכות העריכה הקלטת היא לפי איכות הצילום (כשאת דוגמת בפייר וואייר ולא ביו אס בי כמובן..)
ולכן זה פחות משנה.

די אס אר זה דבר מאד יקר, ומתקלקל בקלות.
בעיני עדיף לקנות כמה פעמים מצלמה מאשר DSR אחד
(כמובן בהנחה שאת עובדת עם מיני די וי, ולא צריכה עוד גדלים באופן קבוע..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה