המעבד שרולי ברונכר-ציוד וכו

• הוסף לסימניות
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע אם איזה ציוד הוא עובד פעם ראיתי סרטון שהוא מראה איך הוא מעוות את הקול אם יש למישהו עוד כאלה סרטונים או מידע אשמח לקבל

• הוסף לסימניות
???????????

• הוסף לסימניות
אני מרגיש שחפרתי עם FL Studio....אבל יש שמה אפקטים שאולי אתה מדבר עליהם (היא מיועדת בדיוק לזה -מוסיקה אלקטרונית.) , pitcher ,vocodex ו Gross Beat, תוכל לפתוח אתם מפריצות האפקטים (Slot) במיקסר, הם בעצם עושים את מה שעושה לופר אנולוגי או דיגיטלי , אני יודע שיש גם סט פלאגינם שנקרא SoundToys ויש בו עוד כמה דברים כאלה אם תרצה אני אולי יכול להשיג לך פריצה לזה.

• הוסף לסימניות
קודם כל אתה לא חופר כי התוכנה הזאת מצוינת ולא צריך לחפש תוכנות אחרות
ואשמח לפריצות תודה רבה
ונראה לי שמה שהוא עושה זה עיוותים עם הpitcher

• הוסף לסימניות
הנה הפריצה:
Soundtoys
שכחתי להזכיר עוד פלאגין של פרוטי שנקרא newtone שזה בעצם Pitch ידני.

• הוסף לסימניות
אין בעיה שלחתי עכשיו שלח תודה
ודרך אגב בfl studio כשאני רוצה רוצה לערוך שירה או אפילו את הפלליבק עצמו ואני רוצה לדוגמא רק בכמה מילים בשיר שזה ישמע אחרת איך אני מדגיש רק חלק מהערוץ נסתי אם ההדקשה האדומה ממש על הפליליסט אבל זה שינה הכל ולא רק את מה שהדגשתי

• הוסף לסימניות
אני אוהב להדגים את זה, מצורף מדריך:
כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה