המעבר לדיסק קשיח SSD יותר קטן מהדיסק המקורי, מה הדרך?

• הוסף לסימניות
יש לי עכשיו דיסק קשיח של גיגה ויש לי SSD של 120 גיגה שאני רוצה להעביר את המערכת הפעלה אליו, הכנסתי אותו במחשב דרך מתאם שנותן עוד דיסק קשיח במקום CD (הSSD שמתי במקום הכונן אופטי).

מה הדרך להעביר את המערכת הפעלה לSSD בלי לעשות התקנה חדשה ועם להשאיר את כל השולחן עבודה/תיקיות בדיסק הרגיל, כי פשוט אין מקום בSSD לכל מה שיש שמה.

יש דרך לעשות אימייג בלי התקיות הכבדות ולהתקין בלי שיעשה בעיות?

• הוסף לסימניות
בהנחה שהיה מפוצל לך הC וD

עם אקרוניס
קל ופשוט
לעשות קלון דיסק שם תבחר את המחיצת מערכת הפעלה
ואז תבחר דיסק יעד לSSD
בהצלחה

• הוסף לסימניות
חשבתי על זה, הבעיה היא שעם הC וD הC יש עליו יותר חומר.

בעיה יותר רצינית זה שזה מחשב עם מערכת הפעלה OEM ויש הרבה מחיצות ואני לי יודע איך אני בוחר מה להעביר, ואיך לעשות שזה יפעל טוב.
הנה צילום של המחיצות, הדיסק הראשון זה הרגיל והשני זה הSSD.

קבצים מצורפים

• ללכידה.JPG
    ללכידה.JPG
    KB 41.7 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
אם מה שתפוס בC יותר גדול מהדיסק לא משנה כמה נפח המחיצה בפועל
כי לא בוחרים סקטור בי סקטור
אתה בבעיה
תנסה אולי למחוק זבל אולי ירד לך מקום
ואתה צריך למחוק את כל המחיצות בדיסק הSSD ולהגדיר אותו כGPT
אחרי זה צריך לבחור את הC עם עוד אחד של 100 מגה בדרך כלל כאן אני לא יודע איזה אחד זה אבל כמדומני האקרוניס יציע לך לבד
בהצלחה

• הוסף לסימניות
למחוק את הנתונים זה הקטע הקל כי לדוגמא אני מוחק את האימייל, ומעביר את שאר הקבצים לD וזה בסדר, הבעיה היחידה זה מה להעביר.
יש תוכנה אחרת שבחינם? כי אקרוניס זכור לי שברעיון עולה כסף ואני לא אוהב להשתמש ב"ד"לים" למיניהם.

• הוסף לסימניות
למחוק את הנתונים זה הקטע הקל כי לדוגמא אני מוחק את האימייל, ומעביר את שאר הקבצים לD וזה בסדר, הבעיה היחידה זה מה להעביר.
יש תוכנה אחרת שבחינם? כי אקרוניס זכור לי שברעיון עולה כסף ואני לא אוהב להשתמש ב"ד"לים" למיניהם.

אמממ יש את זה בISO להעלאה מהבוט ללא צורך בסיסמה
או בדיסקי טכנאים

• הוסף לסימניות
יש לי איזה דיסק טכנאים אני צריך לבדוק מה זה.
אני לא אוהב להשתמש בתוכנות פרוצות גם בלי קשר לבעיות של הדלים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי איזה דיסק טכנאים אני צריך לבדוק מה זה.
אני לא אוהב להשתמש בתוכנות פרוצות גם בלי קשר לבעיות של הדלים.
אהבתי שהמטבע הלשון הזה השתרש בפורום.. אני היוצר שלו

אמממ מבוי סתום

• הוסף לסימניות
אהבתי שהמטבע הלשון הזה השתרש בפורום.. אני היוצר שלו

אמממ מבוי סתום
אמת לאמיתה, זכויות יוצרים..:p:p:p
נראה לי שמצאתי איזה תוכנה אחר יותר קלה למשתמש הפשוט אני אשתדל לעדכן mini tool partition

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בסוף השתמשתי בתוכנה שרשמתי mini tool partition, היא חינמית.
היה צריך קצת לשחק אחר כך בביוס, ולעשות את זה פעמיים עד שזה באמת עבד לי, אבל בסך הכל זה תוכנה מאוד נוחה לשימוש.

• הוסף לסימניות
אז מה עשית בסוף? מחקת הרבה הרבה עד ש C מתאים בגודלו ל SSD ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה