תודהנכתב ע"י סטאזרית;1035951:בטח שיש המלצות
הבן שלי היה שם השנה ואני מאוווד מרוצה!
הגננות, היחס, הניקיון, האיכפתיות, המנהלת, השיתוף פעולה, האוכל, הפעילויות!!!
ויש עוד המון!
רשמת כבר?
כי ההרשמה כבר נסגרה...
לאיזו קבוצה את צריכה?
(תינוקות, פעוטות, בוגרים)
נכתב ע"י GRN;1035956:תודה
עוד מישהי?
(אני יודעת שההרשמה נסגרת. הבירור הוא למישהי עבור תינוקה שאין לו עדיין ת.ז., זה נקרא תת-תינוקות?
)
נכתב ע"י צקצוק;1035955:הילדים שלי יהיו שם שנה הבאה בעז"ה (אם יקבלו אותנו...) ואני גם בתקוה שיהיה בסדר.
לפי מה שבררתי קודם המקום מאוד מאוד מומלץ, דברתי עם המנהלת מס' פעמים היא ממש מסורה ואכפתית, נעימה ומקשיבה וזה ודאי משפיע גם על הצוות שמתחתיה.
אשמח גם כן לשמוע קצת פרטים והמלצות.
יש דרך להגיע עם עגלה בלי לרדת את המדרגות מזכרון יעקב?
נכתב ע"י GRN;1035956:תודה
עוד מישהי?
(אני יודעת שההרשמה נסגרת. הבירור הוא למישהי עבור תינוקה שאין לו עדיין ת.ז., זה נקרא תת-תינוקות?
)
את בטוחה?נכתב ע"י סטאזרית;1036134:אם כן זה לחלוטין לא רלוונטי
הבן שלי שהיה שם השנה ממשיך בעז"ה
אבל הרך הצפוי להיוולד שעדיין אין לו מספר זהות - כנראה שלא
הרישום לכיתת התינוקות סגור לחלוטין - גם לאחים של ילדים ממשיכים
נכתב ע"י GRN;1036172:את בטוחה?
נכתב ע"י סטאזרית;1036221:ב-1000%
דיברתי על זה עם המנהלת היום ובשבוע שעבר
היא יכולה לנסות בעצמה ולשמוע
נכתב ע"י צקצוק;1036233:מה זה אין מקום? למי שנרשם בזמן יש?
היא לא אמרה לי שאין סיכוי
נכתב ע"י סטאזרית;1036823:למי שנרשם בזמן יש סיכויים טובים
אני דיברתי על תינוקות שעדיין לא נולדו ולכן עדיין לא נרשמו
הילדים שלך כבר נושמים אויר ירושלמי ורואים אור שמש ב"ה , נכון?
אז מאד סביר שהם יתקבלו...
באלו גילאים הם? - אולי ילמדו עם הבן שלי
נכתב ע"י צקצוק;1036841:שנתים+,
9 חודשים
את מדברת כאילו את בפנים....או שאת בהמשכים.....
נכתב ע"י צקצוק;1036911:מה זה גדולים?
הם לא בגן כבר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים