דרוש מידע המענקים "של דרעי" מתי?

• הוסף לסימניות
בעיריית ירושלים - לאן שולחים את הטפסים?
למי שלא רשום בהנחה לארנונה.

• הוסף לסימניות
בעיריית ירושלים - לאן שולחים את הטפסים?
למי שלא רשום בהנחה לארנונה.

גם אני מנסה בירושלים------
אמרו שיופיע באתרי הרשויות המקומיות
אבל בדקתי באתר עיריית ירושלים ואין שם אזכור לעניין............

• הוסף לסימניות
גם אני מנסה בירושלים------
אמרו שיופיע באתרי הרשויות המקומיות
אבל בדקתי באתר עיריית ירושלים ואין שם אזכור לעניין............
זה התשובה שקיבלתי מנציג בצ'אט

רותם: מתווה של ביטחון תזונתי שפורסם ע"י משרד הפנים טרם נסגר סופית עם עיריית ירושלים

• הוסף לסימניות
מנכ"ל "פתחון לב"
משהו פה לא נראה טוב...
איך זה הגיוני שדווקא העמותה שתבעה לבג"ץ את משרד הפנים דווקא היא זכתה במכרז החדש?????? זה מריח ממש לא טוב... (דמי "לא יחרץ...."?)

• הוסף לסימניות
לא בטוח.

השאלה מי בכלל הגיש הצעות למכרז? צריך יכולת ואני משער שצריך נסיון קודם.

שופרסל הציגו דברים כאלה, וכך גם שני העמותות.

לא בטוח בכלל שיש עוד גופים שיכלו לעשות זאת, או שההצעות שלהם התקרבו להצעות הזוכות.

• הוסף לסימניות
לא בטוח.

השאלה מי בכלל הגיש הצעות למכרז? צריך יכולת ואני משער שצריך נסיון קודם.

שופרסל הציגו דברים כאלה, וכך גם שני העמותות.

לא בטוח בכלל שיש עוד גופים שיכלו לעשות זאת, או שההצעות שלהם התקרבו להצעות הזוכות.
ועדיין זה מסריח....

• הוסף לסימניות
משהו פה לא נראה טוב...
איך זה הגיוני שדווקא העמותה שתבעה לבג"ץ את משרד הפנים דווקא היא זכתה במכרז החדש?????? זה מריח ממש לא טוב... (דמי "לא יחרץ...."?)
הכי מביך שאנשים שלא מכירים את העובדות מעבירים ביקורת צולבת על עמותת חסד.
חבל.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה לגבי בחור מעל 18 שמתגורר עם משפחתו והוריו זכאים האם גם זכאי כשלעצמו ? לבחור אין הכנסות

• הוסף לסימניות
הכי מביך שאנשים שלא מכירים את העובדות מעבירים ביקורת צולבת על עמותת חסד.
חבל.
אותי מעניין פעילות שלה עד העתירה לא הכרתי ראיתי לדוגמא שרעבנים לזכויות אדם בירך על זכיתם ועל זה נאמר אומר לי מי חברך.
והעובדות הם ? מה העמותה דאגה לציבור הנזקקים יותר מאשר שופרסל?

• הוסף לסימניות
אותי מעניין פעילות שלה עד העתירה לא הכרתי ראיתי לדוגמא שרעבנים לזכויות אדם בירך על זכיתם ועל זה נאמר אומר לי מי חברך.
והעובדות הם ? מה העמותה דאגה לציבור הנזקקים יותר מאשר שופרסל?
אין לי היכרות מוקדמת מיוחדת עם העמותה הזו.
כמו שאין לי היכרות עם מאות ואלפי עמותות רווחה אחרות הקיימות במגזר הכללי והדתי.

ובנוגע לדאגה שלהם אם היא אמיתית או לא, זה פשוט לא רלוונטי!.
כל זמן ששופרסל שיקרו בנתונים שהציגו במכרז - הרי שהטענה היא אך ורק כלפיהם.
(אגב, התנהלות שופרסל אמורה הייתה לגרום בין השאר לפריסה נמוכה יותר של חנויות מתנאיי המכרז, ותנאים אחרים שנועדו לרווחת הציבור).

• הוסף לסימניות
מקפיצה
קיבלנו את התלושים לפני כמה ימים,
עד מתי אפשר לממש אותם? אפשר גם אחרי פסח או שחייב לפני?
תודה

• הוסף לסימניות
ירושלמים
קבלנו לפני כשבועיים זכאות להנחה בארנונה מעל 70
באשל ירושלים מספרי הזהות שלנו לא מוכרים
איך בודקים שאכן נכנסנו לרשימות?

• הוסף לסימניות
מה קורה אם אשדוד מישהו יודע?????????????????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה