עזרה המענק של דרעי. הפרטים!

מצב
הנושא נעול.
גם אנחנו קיבלנו עכשיו רק חלק מהסכום
לכאורה, הייתם אמורים לקבל עוד כרטיס של 1000 וזה לא קרה
אתם בירושלים?
זה נראה כמו שיטה...
גם אנחנו בירושלים, קיבלנו היום רק כרטיס אחד של 1000,
השליח הודיע שהוא מביא כל כרטיס בנפרד
לא נראה שיכול להיות יותר שלומיאליות מזה..

קיבלנו היום 3 כרטיסים
רק אחד טעון ב - 400 ש"ח
אנחנו משפחה של 11 נפשות
מה עושים??

2 הכרטיסים האחרים אמורים להיטען ב1000 כל אחד.

השליח הפעיל אותם? אם לא תפעילו לבד לפי ההוראות.

אני מביתר עילית עדיין לא קיבלתי את הכרטיס, מה אני צריך לעשות?

אנחנו בבית שמש. אני ושכנים שלי קיבלנו רק חצי מהסכום.

אני מביתר עילית עדיין לא קיבלתי את הכרטיס, מה אני צריך לעשות?
אני מביתר קיבלתי רק אתמול מעטפה אחת עם כרטיס אחד. כנראה יגיע מעטפה נוספת עם כרטיס נוסף כי לפי הסכום אמורים לקבל 2 כרטיסים.
בביתר עדיין לא כולם קיבלו, השליחים עדיין בפעולה. אם אתם רוצים להיות בטוחים שאתם ברשימת הזכאים תשלחו מיל לערייה ותוודאו שאתם ברשימות שנשלחו לאשל. ככה אני עשיתי עוד לפני החג. כדי שלא תחכו סתם

אתמול קיבלתי מייל מהערייה שנמצאתי זכאית ואני יקבל את הכרטיס בפעימה השלישית, והם יהיו טעונים לשלושה פעימות,
מישהו יודע מתי הפעימה השלישית, ולמה רק אז נקבל?

אתמול קיבלתי מייל מהערייה שנמצאתי זכאית ואני יקבל את הכרטיס בפעימה השלישית, והם יהיו טעונים לשלושה פעימות,
מישהו יודע מתי הפעימה השלישית, ולמה רק אז נקבל?
באיזה עיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה