עזרה המענק של דרעי. הפרטים!

מצב
הנושא נעול.
@אשל ירושלים
שלום
נשמח לעזרתך. קיבלנו את הכרטיס לפני חודשיים בערך. הוטען לנו 700 ש"ח שכבר נגמרו. הכרטיס עם 0 יתרה.
אנחנו מנסים להשיג את המוקד כבר הרבה זמן וגם השארנו מייל. לצערי לא מצליחה לדבר עם אף אחד...
לא אמור להיכנס לנו עוד סכום?
אנחנו 5 נפשות.

נודה מאוד לעזרה

@אשל ירושלים
שלום
נשמח לעזרתך. קיבלנו את הכרטיס לפני חודשיים בערך. הוטען לנו 700 ש"ח שכבר נגמרו. הכרטיס עם 0 יתרה.
אנחנו מנסים להשיג את המוקד כבר הרבה זמן וגם השארנו מייל. לצערי לא מצליחה לדבר עם אף אחד...
לא אמור להיכנס לנו עוד סכום?
אנחנו 5 נפשות.

נודה מאוד לעזרה
תשלחו פרטים בפרטי

היי, רציתי לדעת האם עדיין מטעינים כסף לכרטיסים, חסר לנו סכום כסף שלא הוטען לנו...
ניסינו להשאיר כמה פעמים הודעות באשל ולא חזרו אלינו..

בתודה
גם אני מצטרף
התמלא לי פעם אחר פעם, עד שפתאום זה עצר.
לפי החשבון שלי עדיין אמורים להטעין לי 2000 ש"ח
האם אתה יכול לעזור לי בענין?

@אשל ירושלים
חורף בריא לך
רציתי לדעת מה גובה הסכום בפעימה השלישית
כדי לדעת סך כולל שאני אמור לקבל
תודה רבה!!

גם לי חסר פעימות, פניתי עשרות פעמים למוקד אין מענה, אם אפשר לפנות אלי לאישי, אין לי פרמיום

@ אשל ירושלים
גם לי לא הוטען הכרטיס הרבה זמן, ואין לי פרימיום אם תוכל לחזור אלי באישי
תודה

@אשל ירושלים
חורף בריא לך
רציתי לדעת מה גובה הסכום בפעימה השלישית
כדי לדעת סך כולל שאני אמור לקבל
תודה רבה!!
אין פעימות, בסך הכל הוטענו לכל אחד מבני הזוג 800 שקל ולכל ילד 600 שקל (כמובן, רק לאלו מבני המשפחה שהיו ברשימה שקיבלנו מהרשות המקומית)

@ אשל ירושלים
גם לי לא הוטען הכרטיס הרבה זמן, ואין לי פרימיום אם תוכל לחזור אלי באישי
תודה
למה שימשיך להטעין אם סכום ההקצבה הוטען, תוכל לבדוק בקישורים שבדף הקודם את הסכומים שהוטענו ואת השימושים שבוצעו על ידכם בכטיס.

למה שימשיך להטעין אם סכום ההקצבה הוטען, תוכל לבדוק בקישורים שבדף הקודם את הסכומים שהוטענו ואת השימושים שבוצעו על ידכם בכטיס.
איך אני יודע בכמה השתמשתי?
כי זה הוטען לי פעם אחת, אך נראה לי שמגיע לי עוד.
איך ומתי זה קורה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה