עזרה המענק של דרעי. הפרטים!

מצב
הנושא נעול.
שני שאלות:
א' סיוע בשכר דירה מוגדר כהכנסה?
וב' אם אני גר בדירה מחולקת
האם ישנה הצלבה בין הנתונים לאגף ההנדסה כדי לחשוף פיצולי דירות?

זכאי
וזה לא משנה
מקסימום מקבלים רטואקטיבית
תודה
השאלה היא אם צריך להגיש בקשה כי אולי בזמן שהם העבירו את הנתונים למשרד הפנים עדיין לא קיבלתי?

שני שאלות:
א' סיוע בשכר דירה מוגדר כהכנסה?
וב' אם אני גר בדירה מחולקת
האם ישנה הצלבה בין הנתונים לאגף ההנדסה כדי לחשוף פיצולי דירות?
א. לכאורה כן.
ב. היו שמועות שכן.

מיזם תלושי המזון האדיר של יו״ר ש״ס השר אריה דרעי יצא הערב לדרך. משפחות החלו לקבל ע״י שליח אישי לביתם מעטפה. למעלה ממליון איש יקבלו עד לביתם כרטיס נטען.

מקור: כל רגע
אם הדירה רשומה על בעל הבית ומשיהו אחר גר שם? הם מבקשים ת.ז. כשהשליח מגיע?

אם יש מישהו מירושלים שהגיש בקשה ויכול לעזור לי אשמח אם תפנו אלי באישי או במייל blp6858אין לכתוב כתובת מייל ,
תודה רבה

האם יש לי אפשרות להגיש בקשה להנחה בארנונה ל2021 (ירושלים)
אין לי עדיין שומה ל2020 רק ל2019

מה עושה מי שגר בירושלים וגר בדירה שאינו זכאי להנחה בארנונה??
במשרד הפנים אומרים שאפשר למלאות טופס ולקבל והם מפנים לעירית ירושלים לקבלת הטופס.
מאידך העיריה טוענת שלא ידוע לה על מה מדובר.
האם למישהו יש מידע בענין או את הטופס המדובר??
תודה

נראה שחלק מהעיריות עדיין לא מונחים במקרים השונים, רק בלהעביר מי שקיבל הנחה וזהו.
למקרים של שאלות מסוג שרצות פה לכאורה העיריות 'בורות'

יש פה מישהו שראה כרטיס בעיניים??????????????

יש פה מישהו שראה כרטיס בעיניים??????????????

לדעתי הסרטון שפורסם אתמול ב'המחדש' היה רק פרסום של משרד הפנים.
העובדה שמאות צופים באשכול זה, ממקומות שונים בארץ, לא ראו עדיין את הכרטיס מעידה שכנראה החלוקה האמיתית עדיין לא החלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה