- הוסף לסימניות
אולי זה תלוי באיזורים?אושר עד, כן או לא?
לפי הראשון יש לפי השני אין.
אולי זה תלוי באיזורים?אושר עד, כן או לא?
כן, זה פשוט 2 רשימות של 2 עמותות, ויש קצת כפילויותאושר עד, כן או לא?
לצערי אין לי כוח לחפש בכל השרשור
מה עושה מי שאין לו הנחה אבל הוא זכאי?
בבני ברק
חסד לאלפיםאיפה יהיה אפשר לקנות בביתר עילית?
קובץ שו"ת שפורסם ע"י דגל התורה כתוב כדלהלן:איפה זה כתוב שצריך לסיים את הכרטיס לפני ההטענה הבאה
עדיין באף מקום עוד לא חילקו.מישהו יודע למה לא הגיעו לנו התלושים?
אנחנו מירושלים וזכאים בהחלט.
מישהו קיבל כבר בירושלים? מתי? מה עושים כדי לזרז את זה?
חסד לאלפים וכולל סטור, אכן.חסד לאלפים
כולל סטור
שפע חיים
חסדי רפאל
אולי יש עוד, זה מה שידוע לי
במפה באתר משרד הפנים מצויין רק כולל סטור.חסד לאלפים וכולל סטור, אכן.
וברשימה זו מופיעות למטה עוד רשתות שניתן לרכוש בהן בכל הארץ, ובכללם חסד לאלפים.במפה באתר משרד הפנים מצויין רק כולל סטור.
Experience
experience.arcgis.com
ציטוט:עדיין באף מקום עוד לא חילקו.
כנראה יתחיל בשבוע הבא בפועל
בעוד רמי לוי, הוא רק אצל השני,אושר עד, כן או לא?
אכן כן, באשל ירושלים זה ללא רמי לוי, בפתחון לב להיפך.בעוד רמי לוי, הוא רק אצל השני,
מעניין, האם זה תלוי אם זה אזור של אשל או פתחון לב, או שברשתות גדולות זה לא משנה?
וזה משנה איפה אני גר? איפה הסניפים? או שכל אחד יכול בהכל?אכן כן, באשל ירושלים זה ללא רמי לוי, בפתחון לב להיפך.
אם אתה בצפון ובמרכז אתה מקבל פתחון לב, ירושלים יו"ש והדרום תקבל מאשל.וזה משנה איפה אני גר? איפה הסניפים? או שכל אחד יכול בהכל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים