עזרה המענק של דרעי. הפרטים!

מצב
הנושא נעול.
תכלס
מישהו יודע מתי מקבלים את התלושים?

.

קבצים מצורפים

• IMG-20201228-WA0049.jpg
    IMG-20201228-WA0049.jpg
    KB 124.3 · צפיות: 446
  • IMG-20201228-WA0044.jpg
    IMG-20201228-WA0044.jpg
    KB 128.3 · צפיות: 437
בפועל, תושבי בני ברק בעלי זכאות, עלינו לעשות דבר מה או שיכנס אוטומטית?

• תודה
Reactions: LO
בפועל, תושבי בני ברק שאינם רשומים בעירייה כבעלי זכאות, מה עלינו לעשות ?

זוג צעיר שלא שינו את הכתובת,
מאיזה עיר צריכים לבקש?

לכל עירייה יש טופס שאפשר לבקש אפי' שלא קיבלו הנחה בארנונא וזכאים?

עברנו דירה בשעה טובה ומוצלחת את מי צריך לעדכן בכתובת?
קשה לפרגן את המענק לדיירים החדשים ;)

מתי מקבלים את השוברים? או שכבר קיבלו?

בלת"ק זה ההודעה מעיריית ביתר:

1609358594140.png

התקשרתי לעיריה ואמרו לי שצריך להגיש את הדוח של 2020 בשביל לקבל הנחה על 2021
ובאמת א"א להגיש עד החודש ה: 6-8.
נכון. אני כל שנה מחדש משתגעת מזה.

זאת באמת בעיה א"כ לעצמאי לקבל את התלושים של דרעי.
לא. הביאו כאן הרבה פעמים שהתלושים הם לפי הכנסות ב2019, ואת השומה הזאת אמור להיות לכם כבר.

• תודה
Reactions: szn
[QUOTE="חנמה, post: 8747233, member: 33225"

לא. הביאו כאן הרבה פעמים שהתלושים הם לפי הכנסות ב2019, ואת השומה הזאת אמור להיות לכם כבר.
[/QUOTE]

לא הבנתי, נכון שיש לי את השומה של 2019 אבל זה עוזר לי להגיש בקשה להנחה על שנת 2020
אבל לשנת 2021 צריך לחכות עד יוני, שרק אז מקבלים בדואר את השומה של 2020.

אז באמת מי שהיה זכאי להנחה בשנת 2020 יקבל את מענק דרעי
אבל מי שזכאי להנחה רק בשנת 2021 (ולא בשנת 2020) הוא לא יכול להגיש את הבקשה עד יוני
וממילא הוא גם יפספס את מענק דרעי.

זאת באמת בעיה! צריך למצוא לזה פתרון!

[QUOTE="חנמה, post: 8747233, member: 33225"

לא הבנתי, נכון שיש לי את השומה של 2019 אבל זה עוזר לי להגיש בקשה להנחה על שנת 2020
אבל לשנת 2021 צריך לחכות עד יוני, שרק אז מקבלים בדואר את השומה של 2020.

אז באמת מי שהיה זכאי להנחה בשנת 2020 יקבל את מענק דרעי
אבל מי שזכאי להנחה רק בשנת 2021 (ולא בשנת 2020) הוא לא יכול להגיש את הבקשה עד יוני
וממילא הוא גם יפספס את מענק דרעי.

זאת באמת בעיה! צריך למצוא לזה פתרון!
[/QUOTE]

המענק של דרעי הוא לפי הארנונה של שנת 2020, לפי ההכנסות של 2019.

• תודה
Reactions: mum

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה