עזרה המענק של דרעי. הפרטים!

מצב
הנושא נעול.
המענק של דרעי הוא לפי הארנונה של שנת 2020, לפי ההכנסות של 2019.

כאן (בשורה האחרונה) כתוב שגם מי שזכאי להנחה לשנת 2021 יקבל מענק: (אבל אולי אני טועה)

1609243548183.png

טופס לחריגים
כגון מי שלא משלם ארנונה כי הוא בשכירות

קבצים מצורפים

• טופס בקשה לחריגים לקבלת תוי מזון - Copy.docx
    KB 28 · צפיות: 220
טופס לחריגים
כגון מי שלא משלם ארנונה כי הוא בשכירות
לדעתי יהיה טופס רשמי של העיריות,
הטופס הזה הוא העתק הדבק ידני של הטופס שמשרד הפנים שלח לעיריות, לא כ"כ נראה לי שזה הטופס שאמורים לשלוח לעיריות, אני מאמין שכל עירייה תעדכן טופס עם מייל או פקס שאפשר לשלוח את הטופס.
אולי אני טועה

לדעתי יהיה טופס רשמי של העיריות,
הטופס הזה הוא העתק הדבק ידני של הטופס שמשרד הפנים שלח לעיריות, לא כ"כ נראה לי שזה הטופס שאמורים לשלוח לעיריות, אני מאמין שכל עירייה תעדכן טופס עם מייל או פקס שאפשר לשלוח את הטופס.
אולי אני טועה
זה הטופס ששלחו לי מהעיריה
מה עוד אתה רוצה?

זה הטופס ששלחו לי מהעיריה
מה עוד אתה רוצה?
סליחה.
זה היה נראה לי גזירה מהטופס המקורי.
כנראה שגם לעירייה אין גריפיקאית שתעצב להם את זה עם הלוגו של העירייה.
באיזה עירייה מדובר? הם נתנו מייל או פקס לשלוח את זה?

סליחה.
זה היה נראה לי גזירה מהטופס המקורי.
כנראה שגם לעירייה אין גריפיקאית שתעצב להם את זה עם הלוגו של העירייה.
באיזה עירייה מדובר? הם נתנו מייל או פקס לשלוח את זה?
עיריית ביתר במייל שכתבו במודעה שהעליתי לפני כמה הודעות כאן

הבנתי נכון? נקבל אוטומאטי לדואר? או שצריך לעשות בשביל זה משהו?

70% ומעלה או מעל 70% ?
מה עם אלה שיש להם הנחה של 70% ?

למישהו יש מושג לאיפה שולחים את זה בירושלים

ההגיון אומר שאם רוצים לבדוק אם בן אדם נפגע מהקורונה שיבדקו 2021 על ההכנסות של 2020
אבל ההגיון אומר שאם זה יקרה אז נקבל את המענק רק בעוד שנתיים (ורק אם דרעי ימשיך להיות על הסוס, מה שלא בטוח לפי התנאים הפוליטיים דהיום). אז עזוב הגיון ונשמח לקבל, ונציגנו המסורים ידאגו ליוצאי הדופן (בתקווה שכך...)

בעיריית ירושלים-כמה הכנסה ברוטו צריך ל6 נפשות כדי לקבל הנחה של 70%?
בטבלה שמפורסמת באתר העיריה לא כ"כ הצלחתי להבין.

בעיריית ירושלים-כמה הכנסה ברוטו צריך ל6 נפשות כדי לקבל הנחה של 70%?
בטבלה שמפורסמת באתר העיריה לא כ"כ הצלחתי להבין.
איך אני מגיע לאתר הזה
אפשר להכניס לפה את הקישור של עיריית ירושלים?

איך אני מגיע לאתר הזה
אפשר להכניס לפה את הקישור של עיריית ירושלים?

להלן הרשימה של המרכולים והרשתות וכו שבהן ניתן יהיה לממש את השוברים
לקוח מפה:

קבצים מצורפים

• ‏‏news_2020_12_news-21-12-20-004 - עותק.xlsx
    KB 86.9 · צפיות: 447
מה עושים אלו (כמונו) שגרים ביחידת דיור ומשלמים ארנונה למשכיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה