עזרה המענק של דרעי. הפרטים!

מצב
הנושא נעול.
מי שהיה לו שנה שעברה 80% הנחה בארנונה והשנה 60%
יקבל את כל התוים?

במודיעין עילית שמעתי מעובדת עירייה שמתעסקת עם הכרטיסים
שמי שהגיש רק השנה (ז"א שעד השנה לא קיבל הנחה בארנונה, ככה הבנתי)
יקבל רק בפעימה השניה (ריטואקטיבי)
היות ולא יספיקו לבדוק הכל.
זאת אומרת שמשרד הפנים לא קיבל את נתונים של מקבלי ההנחה של 2021?
אבל יקבל בעתיד?
כי זה מעודד, כי בעירייה אצלנו טענו שדרשו מהם רק את 2020 וזהו, לא רצו להאריך בנושא. ולפי התקנה ידוע לי שגם מקבלי הנחת 2021 גם זכאים.
אז אתם בעצמם אומרים שמשרד הפנים יבקש את הנתונים העדכניים בהמשך.

מישהו יודע מה קורה במודיעין עילית?
אמור להגיע?

מישהו יכול להסביר לי
נראה לי שהנושא של המענקים הוא מספיק חשוב שיכתבו עליו בעיתון אבל פתחתי המבשר המודיע ויתד וכלום שקט מוחלט אין שום ידיעה מילה אחת בנושא זה לא נראה לכם מסריח הסיפור ודרך אגב גם בהתחלה כאשר זה נעצר בבית המשפט לא היה בעצם מילה בנושא ז"א היה כתובות אבל מה שהיה כתוב בהם זה מחאה על הנבלה ומחאה ומחאה אבל תן ידיעה של חדשות מה הטענות מי הצדדים ממי השופט מה הולך לקרות מתי הדיון מתי ההחלטה כלום שום פרט לא היה לאנשמע לכם מוזר
אינטרסים אולי של>>>>>>>

מישהו יכול להסביר לי
נראה לי שהנושא של המענקים הוא מספיק חשוב שיכתבו עליו בעיתון אבל פתחתי המבשר המודיע ויתד וכלום שקט מוחלט אין שום ידיעה מילה אחת בנושא זה לא נראה לכם מסריח הסיפור ודרך אגב גם בהתחלה כאשר זה נעצר בבית המשפט לא היה בעצם מילה בנושא ז"א היה כתובות אבל מה שהיה כתוב בהם זה מחאה על הנבלה ומחאה ומחאה אבל תן ידיעה של חדשות מה הטענות מי הצדדים ממי השופט מה הולך לקרות מתי הדיון מתי ההחלטה כלום שום פרט לא היה לאנשמע לכם מוזר
אינטרסים אולי של>>>>>>>
היום שוחחתי עם 2 העמותות- פתחון לב טענו שהם כבר התחילו לחלק.
אשל ירושלים אמרו שהם מתחילים לחלק ב14 לחודש אם אני לא טועה. בשיחה עם אשל ירושלים הבנתי שהרבה דברים עוד לא ברורים להם עצמם.
כנראה בגלל הלו"ז הצפוף.

מישהו יכול להסביר לי
אינטרסים אולי של>>>>>>>
שבעיתונים המזוהים עם יהדות התורה אין איזכור ליוזמה של דרעי, זה מוזר בעיניך?
השאלה אם ב"הדרך" הייתה התייחסות.

מישהו יכול להסביר לי
אינטרסים אולי של>>>>>>>
לאחר שהמיזם אושר, היו כותרות מפרגנות מאוד לאריה דרעי, בכל העיתונות החרדית היומית.
מה אתה רוצה, שכל יום ישימו על זה כותרת? אם זה מה שיתחיל למלאות את העיתונים לא יהיה לנו מה לקרוא.

אשל ירושלים אמרו שהם מתחילים לחלק ב14 לחודש אם אני לא טועה. בשיחה עם אשל ירושלים הבנתי שהרבה דברים עוד לא ברורים להם עצמם.
כנראה בגלל הלו"ז הצפוף.

השאלה האם בי-ם יצליחו לחלק הכל עד פסח?

כנראה בגלל הלו"ז הצפוף.
אוף,
אם ב18 לחודש כבר פעימה שניה
מי שלא יגמור את כל הכסף מהכרטיס תוך כמה ימים
אז בפעימה השניה יקבל פחות כסף לכרטיס
הבנתי נכון?

ע"פ הודעת משרד הפנים לעסקן האשדודי משה אירום
באשדוד תחל החלוקה רק ב 1/4
לכן לא לסמוך ולהתארגן לקניות לפסח בדרכים אחרות

ע"פ הודעת משרד הפנים לעסקן האשדודי משה אירום
באשדוד תחל החלוקה רק ב 1/4
לכן לא לסמוך ולהתארגן לקניות לפסח בדרכים אחרות
איך זה יכול להיות
הרי כתבו שהפעימה השניה תחל ב18/03/21
ובאשדוד יקבלו את הכרטיסים אחרי הפעימה השניה?

לדעתי בערי גוש דן הם היו יכולים לקחת לדוגמא את הקו חלוקה של גחש"א, שהשליחים עוברים דלת דלת לפי רשימה ומחלקים,
להתחיל לשלוח לכל משפחה בנפרד (בפרט שהרוב לא נמצאים בבית בשעות הבוקר ), מתי זה יגמר,

בשו"ת של דגל כתוב כך:
1615327597166.png

ראיתי שלמעלה דנו בזה האם הכוונה שמי שהשתמש משהו מהאלף מקבל עוד אלף, או שהפעימה השניה היא רק למלאות עד אלף ותו לא (זאת אומרת שמי שלא רוקן את הכרטיס מקבל פחות).
זה נראה שיש בזה סתירה בין תחילת השורה השלישית לסוף התשובה. מעניין שלא כתבו פרט זה באופן ברור.

אח"כ ראיתי באתר כל זכות שכתבו כך:
  • בכל כרטיס ניתן לטעון עד 1,000 ש"ח. יש לממש את הכרטיס בכל פעימה באופן שיאפשר את הטענתו בפעימה הבאה (ההטענה תיעשה מרחוק).
ונראה מהם שאין הטענה מלאה נוספת לפני שמסיימים את הקודמת.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה