עזרה המענק של דרעי. הפרטים!

מצב
הנושא נעול.
או 2020 או 2021
אני חושבת שמספיק אחד מהם
דהיינו מי שיש לו הנחה ב2020 או ב2021 מקבל
ההנחה בשנת 2020 הוא לפי ההכנסות בשלש חודשים אחרונים של 2019 או של כל שנת 2019- הנמוך מבין השנים
ההנחה של 2021 הוא לפי שלש חודשים אחרונים של 2020 או של כל שנת 2020 -הנמוך מבין השנים

דהיינו מי שיש לו הנחה ב2020 או ב2021 מקבל
ההנחה בשנת 2020 הוא לפי ההכנסות בשלש חודשים אחרונים של 2019 או של כל שנת 2019- הנמוך מבין השנים
ההנחה של 2021 הוא לפי שלש חודשים אחרונים של 2020 או של כל שנת 2020 -הנמוך מבין השנים
אצלנו בעירייה לא מבינים עיברית פשוטה. כל הפקידות טועות ושלחו את זכאי הנחה 19 -20.
ומעקשים ואפילו לא מוכנים לראות את מסמך משרד הפנים

העמותות שעתרו לבג"ץ ולכן זה התעכב כ"כ הרבה זמן, ככה שלפסח זה כבר לא יהיה רלוונטי, כי בהרבה מקומות לא קיבלו.
עתידים ליתן את הדין עם כל הבלגן והבילבול.
הם רוצים להנות, אבל אנחנו גם צריכים את זה!!!!

תדברו עם חברת האשראי
תתקשרו לבירור יתרה(מה שכתוב מאחורי הכרטיס)
אחרי כמה ניסיונות כושלים (תעשו טעות בכוונה)
זה יפנה אתכם לנציג, ותבררו מולם.

אחרי מרדפים חזרה אלי מנהלת מהחברה
וזיכתה אותי
ישראכרט? הם אומרים שהם לא רואים ביטול עסקה הם רואים שהעסקה אושרה

האם נכון הדבר,
שצריך לממש את כל הסכום תוך חודש מההפעלה?

אז מגיע לך תווי קניה, השליח יבוא אליך הביתה.

תתקשרי לעיריה לעדכן את הפל' שלך בכדי שבשליח יתאם איתך זמן הגעה
זה הטל' לעדכון 025483111
אם הטלפון שלנו מעודכן בעירייה צריך להתקשר לעדכן?

קבלתי הודעה:
זכאותך אושרה. אישור זכאות יועבר לעמותת אשל ירושלים עד לתאריך 29.3.21, אשר תיצור איתך קשר לאחר מכן.

האם אקבל אז את כל המענקים או שאני מפסיד משהו?

שימו לב חובה לתפעל את הכרטיסים! בגוש דן 073-2088553
ולבדוק שהיתרה מעודכנת 03-6364664 כמדומני שצריך שיעבור 12.00 בלילה כדי שיהיה מעודכן.

קבלתי הודעה שאני זכאית, כולם באזור שלי קבלו ואנחנו לא, למי פונים?

שימו לב חובה לתפעל את הכרטיסים! בגוש דן 073-2088553
ולבדוק שהיתרה מעודכנת 03-6364664 כמדומני שצריך שיעבור 12.00 בלילה כדי שיהיה מעודכן.
אני מקבל מידע מאנשים בלי סוף (ואני בתוכם) שאין התאמה בין מה שאמור להיות, לבין מה שמקבלים בפועל בישראכרט.
אני תקוע עם זה מיום רביעי שבוע שעבר, וזה לא נפתר.

אנחנו קיבלנו היום בצהרים
התקשרתי ואחרי שעה כבר הכרטיס הוטען
והשתמשנו כבר.

[אגב, במקום להיות בלחץ שהכרטיס יגמר, הטענו את החשבון במכולת של אחת הרשתות]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה