עזרה המענק של דרעי. הפרטים!

מצב
הנושא נעול.
האם אפשר לממש את הכרטיס בשערי רוחה או באושר עד על משחקים?

הסתדר?

לי לא

כנ"ל

כל ההקשות נכונות ואומר שהשפעול לא הצליח

בישרכארט אני שומע יתרה מלאה בכרטיס

זה אומר שזה מופעל?

קיבלתי את הכרטיס לראשונה ב 1.4
זו הפעימה השנייה?
איך זה עובד, אשמח לדעת.

גם אני לא הצלחתי בתחילה.
לאחר מכן הקשבתי עד תום כל הנאומים. הקישו ת.ז. תאריך הנפקה וכדו'. בכל אחד כזה המתנתי בסבלנות, ולאחר מכן השפעול הצליח.

בדף המצורף במעטפה, כתוב למטה בצד ימין את שמות הרשתות הגדולות בהם אפשר להשתמש וביניהם אושר עד
יש הבדלים בין המרכז לי-ם. מדובר ב2 עמותות שונות שכל אחת חתמה על הסכמים עם חנויות אחרות
תכלס במרכז אפשר ב"אושר עד" או לא ? (כרטיסים ע"י עמותת פתחון לב)

האם אפשר לממש את הכרטיס בשערי רוחה או באושר עד על משחקים?
בשערי רווחה לא הייתי אבל אמרו לי שכתבו שם שמי שמשלם בכרטיס הזה חובה לעבור דרך הקופה ראשית כנראה בשביל זה
באושר עד כן,הכל עובר חלק

מה עם אשדוד
האם כבר הייתה חלוקה ?
האם יש איזה מספר טלפון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה