עזרה המענק של דרעי. הפרטים!

מצב
הנושא נעול.
מה קורה עם אלו שנאבד להם כרטיס, ועדכנו במערכת ?

אמרו שתוך חודש יקבלו חדש,
עבר חודש וכלום...

גם לכם מצנתק כאשר מתמלא לכם מהפעימה השנייה?
פשוט זה צינתוק לפנות בוקר...

@אשל ירושלים אני הגשתי בקשה בעיריית ביתר עיליתי לפני כמה שבועות ועדיין המערכת לא מזהה אותנו..

קיבלתי אישור מעיריית לא התקשרו , אני התקשרתי מודיעין עילית שאני אמור לקבל את התווים למי אפשר לפנות לבירור זמן החלוקה ?

מישהו קיבל לאחרונה בבני ברק?

מישהו קיבל לאחרונה בירושלים
אני מחכה כבר 3 שבועות

אני בבני ברק הגשתי בקשה לפני חודשיים וקיבלתי תשובה שאנחנו זכאים ,
התקשרתי כבר כמה פעמיים לפתחון לב והם אמרו שעדין לא הגיע הבקשה מהעיריה.
רק שבוע שעבר הם אמרו לי שקיבלו את הבקשה ונקבל צינתוק בימים הקרובים -אך עדין לא קיבלנו .....

מישהו קיבל לאחרונה בבני ברק?
אני בבני ברק הגשתי בקשה לפני חודשיים וקיבלתי תשובה שאנחנו זכאים ,
התקשרתי כבר כמה פעמיים לפתחון לב והם אמרו שעדין לא הגיע הבקשה מהעיריה.
רק שבוע שעבר הם אמרו לי שקיבלו את הבקשה ונקבל צינתוק בימים הקרובים -אך עדין לא קיבלנו .....
אנחנו קבלנו בערך לפני שבועיים

מישהו יודעת אם לא קיבלתי עדיין אישור מהעיריה על הנחה בארנונה, חסר כמה טפסים (למרות שאני זכאית)
האם יש סיכוי אם עדיין נוכל לקבל את התלושים?

אנחנו אמורים היינו לקבל כרטיסים
משום מה עיריית בני ברק המקסימה לא עדכנה אותנו במערכת
תפסנו את זה בזמן והם אכן אמרו שיעדכנו ויעבירו את הפרטים.
מאז נאדה.
שום כרטיס ושום כלום.גם כשמתקשרים לפתחון לב אנחנו לא קיימים במערכת
יש מה לעשות בנידון?
חסד של ממש...

מישהו יודע מתי הפעימה השלישית?

אם תסתכלו 2 דפים אחורה אשל ירושלים כתבו שלכאורה היה אמור להתחיל ב12/6 אך הם לא יטעינו עד שיסיימו לטפל בכל אלו שעוד לא קיבלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה