עזרה המענק של דרעי. הפרטים!

מצב
הנושא נעול.
העיריה עדכנה אותי עכשיו שהעבירו את הנתונים שלנו ב"ה , מתי זה יגיע?

אשל ירושלים.
אשמח לעזרתך . הכרטיסים הוטענו בפעימה השניה בסכום נמוך יותר .כיון שהכרטיסים לא היו ריקים .הם התרוקנו כבר לפני יותר מחודש ועדין לא קבלנו את ההפרש

שלום,
קיבלנו בשעה טובה את הכרטיסים
עכשיו, איך זה עובד? כבר נכנסו שתי פעימות?
אם הבנתי נכון לפי הכתוב לעיל, שאם הכרטיס לא היה ריק בפעימה השניה אז נכנס פחות כסף, נכון?
איך אני יכולה לדעת עכשיו כמה אמור היה להיכנס בכל פעימה? (לזוג הורים וילד)

שלום,
אם הבנתי נכון לפי הכתוב לעיל, שאם הכרטיס לא היה ריק בפעימה השניה אז נכנס פחות כסף, נכון?
יש בגב הכרטיס מספר טלפון אליו צריך להתקשר להפעיל את הכרטיס, לאחר ההפעלה תוכלי לבדוק באותו מספר מה היתרה, אחרי שתשתמשי יוטענו לך 2 הטענות נוספות.

שלום,
לא ילך כסף לפח. הכל יגיע אליכם. תשתמשו ויוטען הפעימות הנוספות.

לפני חודשיים פניתי לאשל אברהם שלא קבלתי את הכרטיסים, אמרו לי יש בעיה בפרטים, עדכנתי את הפרטים ואמרו לי עוד 3 שבועות, אחרי 3 שבועות אמרו לי עוד 3שבועות, זה הלך להדפסה, עוד 3שבועות, אמרו לו עוד שבועיים, עכשו עבר שבועיים אומרים לי בתקליט פרטיך לא מעודכנים, אנא עדכן,
נראה לי שיש פה משהו לא תקין, או שלא עובדים שם כראוי, או שבכוונה עושים את זה יש משכורות בנתיים, לא יודע משהו לא מריח פה,
1) יש עוד שמרגישים כך, ואני מתכוון לאלו שלא קבלו עוד ?
2) האם גם באזורים אחרים בארץ זה כך?
3) כדאי לגשת לתביעה ייצוגית, זה שווה, זה לוקח זמן ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה