עזרה המענק של דרעי. הפרטים!

מצב
הנושא נעול.
לכל המבינים (ואגב, מי אתה @אשל ירושלים? איך אתה קשור לכרטיסים?) יש מה לשמור כרטיסים שהשתמשנו בהם כבר את כל ה3 פעמים?

אני רוצה לתת לחברת הפצה את המספר השני שלי {עםSNS } יש לי בעיות קליטה בבית אשל ירושלים אשמח לעזרתך
זה בעיה, מרגע שזה אצל חברת ההפצה, שינוי מספר הטלפון אצלנו לא מעדכן את המספר בחברת ההפצה.

משפחה ששואלת: לפני חודש קיבלו פעימה שניה. ולא קיבלו פעימה שלישית מה עליהם לעשות?
עם מי לדבר? אצל מי לברר?

משפחה ששואלת: לפני חודש קיבלו פעימה שניה. ולא קיבלו פעימה שלישית מה עליהם לעשות?
עם מי לדבר? אצל מי לברר?
אין פעימות , כל שימוש בכרטיס גורר הטענה עד להשלמת הסכום המגיע.
ניתן לבדוק בקישורים שהובאו כאן עשרות פעמים את השימושים ואת היתרה.

מישהו בביתר כבר קיבל בהפצה הנוכחית?
קיבלתי לפני שבוע הודעה ששליח יגיע ובנתיים כלום.....
גם אני קיבלתי הודעה שבוע שעבר שאני אמור לקבל ולא קיבלתי,
אולי לאשל ירושלים יש מה לענות?

נערך לאחרונה ב:
ג"כ בביתר באתר כתוב יום שלישי בינתיים כלום חשבתי שאין קליטה בבית אבל אם עוד בביתר לא קיבלו אולי יבאו מחר

אם נאבד לי כרטיס
האם אפשר להכניס את היתרה לכרטיס אחר שברשותי?

גם אני גרה בביתר וקיבלתי הודעה לפני שבוע שאני אמורה לקבל ועדיין לא קילנו!!!!!!

קיבלתי את הכרטיס לפני למעלה משבוע
לאחר השפעול הוטען לי 10 שח
אח"כ עוד 300
אח"כ עוד 200
ולא נטען שוב, מגיע לי עוד 290 שח
אם תוכל שלח לי בפרטי

אשל ירושלים
אם יש בתקליט ''פרטיכם הועברו ע''י הרשות המקומית אך לאחמ''כ ביטלו את זכאותכם ''
משהו בסגנון כמובן לא מדוייק ,
מה אפשר לעשות איך מטפלים בזה ,
אודה לך מאוד על תשובה בהקדם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה