המענק של הבית לסולידריות חברתית

• הוסף לסימניות
יש מישהו שזכה וכבר קיבל את הכסף לחשבון??

• הוסף לסימניות
כן
לקוח שלי כבר קיבל כסף לחשבון

• הוסף לסימניות
אני כבר הוצאתי קבלות ל - 3 לקוחות שלי...

• הוסף לסימניות
העלתי את המסמכים לפורטל העסקים לפני כמה ימים ועכשיו כתוב באתר:

סיימת את שלב אימות המסמכים! לאחר חתימה על הסכם המענק וקבלת כל פעימה, כאן תוכל להעלות את הקבלות/חשבוניות מס בהתאם לתוכנית שימוש בכסף שהצגת.

זה אומר שאישרו לי את המענק?

• הוסף לסימניות
צריך לחתום להם על הסכם המענק(חוזה)
ואחרי שהם רואים שחתמת הם מזרימים את כסף לבנק ואז צריך לעלות חשבוניות לפורטל(קישור באותו מסמך)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול:
מה ההגיון שזה מצטרף לתקרת עוסק פטור? תגידו, מה?
זה כסף שמיועד להוצאות . כולו. (שבאמת עזרו לי מאד להתחדש עם ציוד... אבל, בכל אופן זה לא הכנסה שעוזרת להתכלכל)
אז למה תקרת עוסק פטור מתנמכת לי בכמעט שליש????????????????
ולמה, אם ככה, מענקי קורונה לא הצטרפו לתקרה?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול:
מה ההגיון שזה מצטרף לתקרת עוסק פטור? תגידו, מה?
זה כסף שמיועד להוצאות . כולו. (שבאמת עזרו לי מאד להתחדש עם ציוד... אבל, בכל אופן זה לא הכנסה שעוזרת להתכלכל)
אז למה תקרת עוסק פטור מתנמכת לי בכמעט שליש????????????????
ולמה, אם ככה, מענקי קורונה לא הצטרפו לתקרה?
זה מענק מגוף פרטי
מענקי קורונה עברו בחקיקה שלא יכנסו למחזור מעמ
גם מענק מעוף נכנס לתקרת עוסק פטור

• הוסף לסימניות
איפה בדוח שנתי אני אמורה להכניס את זה?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה