עזרה המפעיל של הצהרון שלכם הוא אתגרים בחינוך- כדאי שתכנסו להודעה

• הוסף לסימניות
קיטנות קיץ של אתגרים בחינוך מסתיימות בשעה 13:00 בדיוק.
אני לא יודעת מה אתכן.
לא מכירה הרבה הורים שיכולים להגיע בשעה הזאת וגם לא אחים או אחיות גדולים.
התקשרתי אליהם כדי לבקש שיאריכו לפחות עד 13:15 והתשובה שלהם היתה שאם אני לא יכולה להגיע אז אין מה לעשות, הסייעת תישאר, מה היא לא תשאיר ילדה ותלך...
בקיצור, לא מוכנים.
אבל לחברה שלי שהתקשרה אמרו שאף הורה לא התקשר והיא היחידה שהתקשרה.
אז אם גם לך זה מפריע, בבקשה תתקשרי אליהם בדחיפות להביע את מחאתך.
מספר הטלפון של המענה האנושי שם היום עד השעה 14:00:
0774564100
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה אתכן.
התקשרתי אליהם כדי לבקש שיאריכו לפחות עד 13:15 והתשובה שלהם היתה שאם אני לא יכולה להגיע אז אין מה לעשות, הסייעת תישאר, מה היא לא תשאיר ילדה ותלך...
בקיצור, לא מוכנים.
0774564100
תודה מראש!!!
תודה שהעלית,
זה באמת בעיה! הקיטנה נועדה (בעיקר) לאמהות עובדות... האברכים מסיימים רק ב1.
איך רוצים שיגיעו בדיוק ב1?
למה לא נותנים מרווח של עוד רבע שעה???
:mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
תודה שהעלית,
אז תתקשרו בבקשה.
אם הרבה יתקשרו אולי יעשו משהו בנידון...

• הוסף לסימניות
לא עונים שם
כבר 14 דק על הקו

• הוסף לסימניות
המענה הקולי מקריא שם מייל,
הצלחת להבין מה הכתובת.?

• הוסף לסימניות
תודה שהעלית,

ואיפה הגיון שבית ספר שמתחיל ב8.15 הקייטנה תתחיל ב8.00?

• הוסף לסימניות
זה בעיה כללית של כלל הקיטנות בב"ב,
הפעם הוחלט שהקיטנה בין השעות 8-1
בשביל לשנות צריך להגיע עד לאחראיים

• הוסף לסימניות
חשוב ביותר...
לידיעת הציבור כמחצית העובדות בקייטנה [בדרך כלל הסייעות]לא מקבלות תוספת משכורת אלא מקבלות תוספת שכר גלובלי סמלי של 75 שקל ביום ולא לפי שעה זאת אומרת שאם יצליחו להאריך את הקייטנה ל1.30 זה על חשבון העובדות...
להסבר בקצרה
גננות ומורות זכאיות לחודשיים חופש בשנה בשכר.סייעות לחודש אחד.ובחודש השני חתמו אבטלה והיה הטבה בעיריית ב"ב שמהשנה החמישית כן מקבלות חודשיים חופש בשכר [אבל נראה לי בעידן זייברט]הוחלט שהסייעות חייבות לעבוד בקייטנה ומקבלות חודשיים שכר. אפילו שהרבה סייעות ביקשו לא לעבוד בקייטנה ולקבל אבטלה העיריה לא מאשרת...
ורק להבנה שמקצוע הטיפול בילדים מאוד שוחק לא סתם קבעו שמורות וגננות חודשים חופש .ובמיוחד שזה סוף שנה והילדות כבר ללא משמעת .ובמיוחד שיש גננת חדשה [כי הגננת הקבועה בחופש]ובדרך כלל המשמעת נופל על הסייעת אפילו שזה לא התפקיד שלה .
ולכן הסייעות מעדיפות לחתום אבטלה אפילו שזה לא משכורת מלאה .אבל אף אחד לא חושב שצריך להתחשב בהם וזה כמו בגזרות פרעה בהתחלה זה היה בלי ימי שישי וכן מ8 עד 1 ולמשך 3 שבועות ולאט לאט מוסיפים [כמו במשל הצפרדע]בהמשך הוסיפו ימי שישי ורצו לעשות 4 שבועות[הבנתי שיש בעיה משפטית כל שהיא ].
והוחלט להוסיף 75 שקל ליום כנראה להרגיע את הרוחות...
אין באמור לעיל התייחסות לענין הצורך לעשות את הקייטנה עד אחד וחצי אבל בבקשה שזה לא יהיה על חשבון הסייעות המסורות שגידלו וטיפחו את ילדכם שנה שלמה וקמו באשמורת הבוקר על מנם לפתוח את הגן בשבע וחצי.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה אתכן.
בקיצור, לא מוכנים.
0774564100
תודה מראש!!!
אין מה לפנות לאתגרים -הם רק זכיינים . הההחלטה היא בידי משרד החינוך בלבד.

בהצלחה- לכו תחפשו (ותרגשו אותם כמה זה קשה...) הסכויים לזכות בלוטו כבר יותר הגיוניים...

• הוסף לסימניות
חשוב ביותר...
לידיעת הציבור כמחצית העובדות בקייטנה [בדרך כלל הסייעות]לא מקבלות תוספת משכורת אלא מקבלות תוספת שכר גלובלי סמלי של 75 שקל ביום ולא לפי שעה זאת אומרת שאם יצליחו להאריך את הקייטנה ל1.30 זה על חשבון העובדות...
להסבר בקצרה
גננות ומורות זכאיות לחודשיים חופש בשנה בשכר.סייעות לחודש אחד.ובחודש השני חתמו אבטלה והיה הטבה בעיריית ב"ב שמהשנה החמישית כן מקבלות חודשיים חופש בשכר [אבל נראה לי בעידן זייברט]הוחלט שהסייעות חייבות לעבוד בקייטנה ומקבלות חודשיים שכר. אפילו שהרבה סייעות ביקשו לא לעבוד בקייטנה ולקבל אבטלה העיריה לא מאשרת...
ורק להבנה שמקצוע הטיפול בילדים מאוד שוחק לא סתם קבעו שמורות וגננות חודשים חופש .ובמיוחד שזה סוף שנה והילדות כבר ללא משמעת .ובמיוחד שיש גננת חדשה [כי הגננת הקבועה בחופש]ובדרך כלל המשמעת נופל על הסייעת אפילו שזה לא התפקיד שלה .
ולכן הסייעות מעדיפות לחתום אבטלה אפילו שזה לא משכורת מלאה .אבל אף אחד לא חושב שצריך להתחשב בהם וזה כמו בגזרות פרעה בהתחלה זה היה בלי ימי שישי וכן מ8 עד 1 ולמשך 3 שבועות ולאט לאט מוסיפים [כמו במשל הצפרדע]בהמשך הוסיפו ימי שישי ורצו לעשות 4 שבועות[הבנתי שיש בעיה משפטית כל שהיא ].
והוחלט להוסיף 75 שקל ליום כנראה להרגיע את הרוחות...
אין באמור לעיל התייחסות לענין הצורך לעשות את הקייטנה עד אחד וחצי אבל בבקשה שזה לא יהיה על חשבון הסייעות המסורות שגידלו וטיפחו את ילדכם שנה שלמה וקמו באשמורת הבוקר על מנם לפתוח את הגן בשבע וחצי.

אפשר לעשות בין 8:30 ל- 1:30

• הוסף לסימניות
באמת מקומם.
מבחינה פרקטית מציעה לכן לדבר עם הסייעות ולשלם להן באופן פרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה