נכתב ע"י קקטוס;1311563:ימין משה זה רק אחד מהמקומות שקיימים בירושלים
לכי עם צלמת שמכירה את ירושלים, ותביני כמה יופי יש בירושלים (בלי לזלזל בימין משה, יש מקומות יפים בהרבה, אבל זה דורש היכרות.)
נכתב ע"י mirif;1311460:תכננו השבוע צילומי חוץ לקטן שלי בימין משה, והנה הצלמת מתקשרת שהיא מפחדת...
יש למישהו רעיון למקום נחמד ולא מפחיד בירושלים לצילומי חוץ?
נכתב ע"י RacheliM;1311635:אישית - אני לא יוצאת לצילומי חוץ כרגע.
נראה לי כמו אבן ישראל, לא?נכתב ע"י shosh22;1311781:בירושלים לא חסר מקומות נוסטלגים ויפים מאוד לצילום,
יש סמטה שאני אישית אהבתי מאוד צפה בקובץ המצורף 200800
(לא זוכרת את שם הרחוב, אבל זה באחת הפניות מרחוב יפו, בצד ימין, למגיעים מכיוון השוק)
כל האזור שם מקסים, סמטאות צרות, בתי קפה, חצרות של בתים, אומנם סגנון יותר ישן, אבל עם ניחוח ירושלמי אמיתי.
http://ss-blo-g.blogspot.co.il/2013/12/blog-post_27.html
נכתב ע"י קקטוס;1312376:נראה לי כמו אבן ישראל, לא?
שכונת כנסת
נכתב ע"י yitzy;1312372:אישית - אני לא יוצא מהבית כרגע. נועל את הדלת עם 3 מנעולים ומתחבא מתחת השמיכה.
סתם...אני מחכה שהגיבוי מהאירוע היום יסתיים
לצערי לא רצו צילומי חוץ![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים