מידע שימושי המצב הבטחוני...

מצב
הנושא נעול.
חמ"ל לפני 13 דק': בשל הירי המתמשך לעבר שדרות ויישובי עוטף עזה, והחשש משיגורים לעבר העיר, הוחלט ע"י ראש העיר, תומר גלאם, לבטל את קיום הלימודים מחר, שיש 15.11.19 - כך נמסר מדוברות עריית אשקלון.
טטטטטט.png

דבר שהיה מוזר לי תמיד אומרים שיש זמן להכנס למרחב מוגן אבל היה פעמים שראיתי את הטיל מעלי עוד לפני תחילת האזעקה יש הסבר למישהו ?

דבר שהיה מוזר לי תמיד אומרים שיש זמן להכנס למרחב מוגן אבל היה פעמים שראיתי את הטיל מעלי עוד לפני תחילת האזעקה יש הסבר למישהו ?
הוא ממשיך הלאה
לא אמור להיות באזור אזעקה

מסתבר שזה טיל היירוט

"בשל הירי המתמשך לעבר שדרות ויישובי עוטף עזה והחשש משיגורים לעבר העיר, הוחלט על ידי ראש העיר, יחיאל לסרי, לבטל את קיום הלימודים מחר, שישי 15.11.19 - כך נמסר מדוברות עיריית אשדוד" מי ששלח את הודעה הזו מה המקור שלה איפה אני יכולה לראות שהיא פורסמה

בהמשך להודעה הכוזבת על ביטול הלימודים באשדוד:

"ערב טוב לתושבי אשדוד. אנו מבקשים להבהיר כי ההודעות המופצות כעת על ביטול הלימודים, לא יצאו מעיריית אשדוד. העיריה תקיים הערכת מצב עם פיקוד העורף ותודיע על החלטתה בצורה מסודרת מיד לכשתתקבל. אנא המתינו לפרסום רשמי שיועבר בפייסבוק העירוני ובאתר העיריה."

"בשל הירי המתמשך לעבר שדרות ויישובי עוטף עזה והחשש משיגורים לעבר העיר, הוחלט על ידי ראש העיר, יחיאל לסרי, לבטל את קיום הלימודים מחר, שישי 15.11.19 - כך נמסר מדוברות עיריית אשדוד" מי ששלח את הודעה הזו מה המקור שלה איפה אני יכולה לראות שהיא פורסמה
זה לא נכון, כנראה נשלח להם בטעות, כי ב 106 אומרים שיש..

דוברות עיריית קריית מלאכי: "תושבים יקרים, לפני זמן קצר שוחח ראש העירייה אליהו זהר עם מפקד המחוז בפיקוד העורף וההמלצה היא לקיים לימודים מחר כרגיל . אנו ערים למתיחות ועוקבים אחר ההתפתחויות. נמשיך ונעדכן אתכם במידת הצורך. המשך לילה שקט."

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה