- הוסף לסימניות
א. אתה צריך רק את האחד הכי למטה תנסה להתקין רק אותו ותגיד מה קורההתקנתי את שני הדרייברים האחרונים שמופיעים כאן
צפה בקובץ המצורף 633764
ואני מקבל את ההודעה הבאה
צפה בקובץ המצורף 633765
א. אתה צריך רק את האחד הכי למטה תנסה להתקין רק אותו ותגיד מה קורההתקנתי את שני הדרייברים האחרונים שמופיעים כאן
צפה בקובץ המצורף 633764
ואני מקבל את ההודעה הבאה
צפה בקובץ המצורף 633765
בהצלחה מחכה לעדכון
עובד או לא אני במתח
זה לא מחייב הרבה פעמים צריך לעשות הפלה מחדשהוא כותב לי אותו שגיאה...
אני בשליטה מרחוק על המחשב שבו נמצאת התקלה ולכן אני לא יכול לעשות כעת הפעלה מחדש כי אין בנאדם במחשב השני, אבל לפי ההודעת שגיאה זה נראה שבכלל זה לא הדרייבר המתאים...
דרך התוכנה שהורדתה אתה אמור לראות אתה בטוח שזה לנובו וזה מחשב ניידאת השני והשלישי, לגבי המספר הסידורי אני בדיוק כעת מחפש איפה ניתן לראות את זה במחשב יש לך מידע?
לא עובדבהצלחה
א. ניסתה את זה https://support.lenovo.com/il/he/solutions/ht118432לא עובד![]()
המבחן עבר בהצלחה... אבל החולה מת...א. ניסתה את זה https://support.lenovo.com/il/he/solutions/ht118432
ב. איך אתה פותח את המצלמה
ג. תנסה לעדכן את הפליקציית מצלמה דרך החנות של וינדוס
ד. מה לא עובד מה כתוב לך
ה. אתה בטוח שזה נייד
ו. אתה בטוח שזה לנובו
בהצלחה במבחן
ב. איך אתה פותח את המצלמההמבחן עבר בהצלחה... אבל החולה מת...
כלומר עדין יש בעיה
בקשר לעדכון האפליקציה מחנות וינדוס, אני לא מצליח להוריד אותה (נטפרי) יש מצב להעלות לי אותה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים