זה לא קשור לאשכול הזה אבל נהלים עין איזה חברה המסך שלכםקופצת על האשכול.
כששדרגתי את המחשב (נייח) לעשר לא התקינו לי את התוכנה של המסך מגע (לפני זה המסך היה מגע)
יש למשהו את התוכנת התקנה או ידע איך מסדרים את זה?
תודה
benqזה לא קשור לאשכול הזה אבל נהלים עין איזה חברה המסך שלכם
תיכנסו לפו ותירשמו את המספר דגם שלכם ותורידו מנהל התקןbenq
כי אין לה חשבון בוינדוס, ואין לה חיבור קווי כדי להוריד כעת את כל העדכונים של וינדוס, והקישור של ההורדה מוביל לאפלקיצה של החנות של וינדוס של נפתח לה כנרה בגלל העדכונים שחסרים, אני מחפש עדכון ספציפי למצלמה.צפה בקובץ המצורף 633825
לגבי וינדוס זה בעייתי, אם יש אפשרות להעלות את האפלקציה עצמה להתקנה זה יהיה מצוין!
א. למה זה מסובך מה הבעיה זה לא עובד תסביר?
כמו שכתבתי שהמצלמה נוסתה ב4 דרכים, ובכולם אין גישה, לא קשור לשליטה כלל!!צפה בקובץ המצורף 633825
ב. אחות שלכה ניסתה להדליק את המצלמה לא דרכך כי יכל להיות שאין לגישה מרחוק למצלמה עז תבקש ממנה להדליק את המצלמה שאתה לא מחובר
לא נירא לי עולי תנסהאין אפשרות להוריד מכאן את המצלמה ולהעלות?
![]()
מצלמה של Windows – האפליקציה הרשמית ב- Microsoft Store.
האפליקציה 'מצלמה' הופכת לפשוטה ומהירה מתמיד. פשוט כוון ולחץ כדי לצלם תמונות נהדרות באופן אוטומטי בכל מחשב או טאבלט שמפעיל את Windows 10. • בזמן צילום וידאו, השהה את הצילום והמשך לצלם בכל עת - אפליקציית המצלמה יכולה לחבר את כל התמונות לסרטון וידאו אחד, כך שתוכל לדלג על החלקים המשעממים וללכוד רק...www.microsoft.com
בדקתם אישור גישה למצלמה בהגדרותכי אין לה חשבון בוינדוס, ואין לה חיבור קווי כדי להוריד כעת את כל העדכונים של וינדוס, והקישור של ההורדה מוביל לאפלקיצה של החנות של וינדוס של נפתח לה כנרה בגלל העדכונים שחסרים, אני מחפש עדכון ספציפי למצלמה.
כמו שכתבתי שהמצלמה נוסתה ב4 דרכים, ובכולם אין גישה, לא קשור לשליטה כלל!!
חיוביבדקתם אישור גישה למצלמה בהגדרות
אי אפשר כי האפליקציה של החנות לא עובדת!!וגם אפשר לעדכן רק את המצלמה תחפש את זה ברשימה שאתה פותח את החנות ולא צריך חשבון בוינדוס לעשות את זה
אני יכול לנסות לעזור לכם בשליטה מרחוק אם אתם רוציםחיובי
אי אפשר כי האפליקציה של החנות לא עובדת!!
בכל אופן תודה רבה על הרצון לעזור!!
ולמה החנות לא עובד מה זה עושהחיובי
אי אפשר כי האפליקציה של החנות לא עובדת!!
בכל אופן תודה רבה על הרצון לעזור!!
זה מוזר אין את זה ברשימה שלהם תנסה את זהזה הדגם, אם יש לך אפשרות לשלוח קישור ישיר להורדה של הדרייב יעזור, פשוט אני לא מצאתי..
![]()
מפרט טכני מחשב נייד Lenovo 3000 N500 4233 מוצר ארכיון - 72G לנובו
לפניכם מפרט טכני של מחשב נייד Lenovo 3000 N500 4233-72G לנובו. כל הנתונים שחייבים לדעת כדי לבחור נכון! זאפ השוואת מחירים מציגים לכם את כל המידע שעוזר לכם להשוות.www.zap.co.il
ישן זה הכל יחסי, אבל בהחלט יש לו לדעתי עשור...זה מחשב ישן?
הורדתה מה שסמתיישן זה הכל יחסי, אבל בהחלט יש לו לדעתי עשור...
בכל אופן הוא עובד פצצה.
יש לך דרך להשיג לי את הדרייבר שלו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים