- הוסף לסימניות
ועד דבר הסרתם את כל המנהלי התקנים הישנים
ב. רואים את המצלמה במנהל התקנים בכלל
יש לך את המספר הסידורי
חבל שאתה לא אומר שוינדוס לא מעודכן איזה וינדוס יש להשום דבר מאלו לא עזר, נראה לי שכדאי לי ללכת על כיון של הורדת הגירסא האחרונה של וינדוס והתקנתה על המחשב.
@גיחצי שפומפה יש לך קישור להורדת הגירסא האחרונה של וידנוס והתקנה על המחשב?
אשמח לקבל
תודה רבה
כאן כבר פירטתי שהוינדוס לא מעודכן...כי אין לה חשבון בוינדוס, ואין לה חיבור קווי כדי להוריד כעת את כל העדכונים של וינדוס, והקישור של ההורדה מוביל לאפלקיצה של החנות של וינדוס של נפתח לה כנרה בגלל העדכונים שחסרים, אני מחפש עדכון ספציפי למצלמה.
כמו שכתבתי שהמצלמה נוסתה ב4 דרכים, ובכולם אין גישה, לא קשור לשליטה כלל!!
תוריד מיפו את הכלי לעידכון הוינדוסכאן כבר פירטתי שהוינדוס לא מעודכן...
אגב כשמנסים לעשות עדכון הוא כותב הכל מעודכן.... אך בפועל זה לא הכי עדכני, יש לה וינדוס 10 הכי ישן שיש, אני רוצה להוריד את הגירסא האחרונה ולהתקין מחדש כמובן עם אופציה לשמור את הקבצים האישיים.
זה קרה אחרי עידכון וינדוס ?אולי מישהו יוכל לעזור
פתאום אין חיבור למצלמה
ושאני פותחת את החלון של המצלמה מופיע לי :
אשמח לעזרהה
איזה מחשב יש לכם
לא זה קרה פתאוםזה קרה אחרי עידכון וינדוס ?
צריך להוריד את התוכנה שלהםלא זה קרה פתאום
הווינדוס לא פעיל כבר תקופה ולמרות המצלמה פעלה
אני מנסה לעשות עדכון דרייברים אוטומטי כמו שהדרכת מישהו מהאתר של לנובו
בינתיים זה רק מסתובב.......
צריך להוריד את התוכנה שלהם
ניסתם לעדכן את האפליקציית מצלמה ואת הוינדוס
ניסתם לעדכן את המצלמה דרך המנהל התקנים
את האפליקציה מעדכנים בחנות של וינדוסלא רואה את האפליקציה של המצלמה במנהל התקנים
את האפליקציה מעדכנים בחנות של וינדוס
את המצלמה מעדכנים במנהל התקנים
א. יש לכם נטסטיק?זה טורקית בשבילי....
אשמח אם תוכל לפרט איך אני עושה זאתתת
תורה רבה על כל העזרה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים