המצלמה במחשב לא עובדת.

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הסיבה?

כותב לי:כדי להתחיל חבר מצלמה.(בעבר זה כן עבד)

אשמח לקבל עזרה בנושא! תודה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה.זה דחוף!!

....................

• הוסף לסימניות
אולי כיבית אותה בטעות דרך שילובי מקשים של FN ועוד משהו (יש תמונה של מצלמה על המקש הרלוונטי)

• הוסף לסימניות
היא מופיעה רק לא עובדת

זה יכול להיות בגלל ששיניתי מערכת הפעלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ללי41;1611897:
זה יכול להיות בגלל ששיניתי מערכת הפעלה?
ודאי!
זה אומר שחסר לך את הדרייבר, איזה מחשב ואיזה מערכת הפעלה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה!!

dell i7 מערכת הפעלה 8.1

• הוסף לסימניות
איך משיגים את הדרייבר?

???

• הוסף לסימניות
איזה דגם מחשב בדיוק יש לך?

• הוסף לסימניות
מה זה יעזור?

יש דרך אחרת?

• הוסף לסימניות
כדי לדעת את הדגם מדיוק של המחשב אני צריך לראות את זה או
תלחוץ על start + r ותכתוב msinfo32 ותעלה צילום מסך

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לעשות את זה

ואני צריכה דחוף סקייפ!

• הוסף לסימניות
אז תעשה מה שאני כתבתי לך
תוריד את התוכנה מדרופ בוקס (השם של התוכנה זה speccy לא ccleaner) תעשה צילום מסך מזה (אחר שזה גמר לסרוק) ותעלה...
דרך אגב זה נייח או נייד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה