המצלמה זכרונה לברכה

• הוסף לסימניות
היתה לי מצלמה חצי מקצועית של פוג'י s700
קניתי אותה לפני כ-3 שנים במחיר מציאה בכ- 800 ש"ח
היא נפלה לי השבוע מגובה של יותר ממטר ומאז שבקה חיים,
בדיקה במעבדת תיקון הביאה הצעת מחיר של 340 ש"ח
עבור מה שהם מכנים "להחליף מעגל חשמלי",
שאלתי למומחים:
האם כדאי להשקיע בתיקון כזה??
חשוב! הייתי מרוצה מהמצלמה, התמונות (בעיקר בחוץ) יצאו חדות מאוד ויפות
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
אני לא מומחית בקטע הזה אבל אני לא מאמינה שתמצאי
מצלמה חליפית איכותית ב340ש"ח

• הוסף לסימניות
ודאי, השאלה אם מצלמה של 3-4 שנים אחרי תיקון כזה תהיה טובה כמו חדשה או לא,
מענין אותי מה הכוונה בתיקון "להחליף מעגל חשמלי" כהגדרתם, והאם הסכום הוא ריאלי
אחרת, חבל להשקיע כעת בתיקון וגם לקנות עוד שנה חדשה

• הוסף לסימניות
אפרופו מעבדת תיקון, אפוא מתקנים מצלמות? במרכז?

• הוסף לסימניות
ארליך מעבדות

• הוסף לסימניות
אני הבאתי לחנות שבה קניתי אותה "פוטו שוורץ בירושלים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם 340 שקל זה מחיר נורמלי לתיקון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויוית;726026:
מישהו יודע אם 340 שקל זה מחיר נורמלי לתיקון?

אני לא הייתי מתקן מצלמה בת שלוש מהסוג הזה.

חוץ מהבעיה שנוצרה, יש בעיות שמגיעות עם הגיל. רק מה שעולה בדעתי עכשיו: התריס יוצא מכלל שימוש אחרי מספר מסויים של קליקים (האמת שבדרך כלל די הרבה), החיישן מתחיל לאבד פיקסלים ולצבור לכלוך, המגעים של הבטריות מתחילים להחליד ועוד שאר מרעין בישין שלא עולים כרגע על דעתי.

כך שאם את חושבת שתשקיעי 340 שקלים ותקבלי מצלמה חדשה - את יכולה לשכוח מזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה