תנסי להתקן את המצלמה דרך המנהל ההתקניםהאפליקציה נפתחת ומה שרואים זה התמונה שהעליתי בהודעה הראשונה
יתכן שזה דרייבר חסר, אבל יתכן מאוד שיש כפתור פיזי שמכבה את המצלמה או אחד ממקשי ה f (חפשי עליו ציור של מצלמה)צריכה עזרה!
בד"כ אני משתמשת במצלמה של המחשב לזום, תמונות וכו'
ובפעם האחרונה שבאתי לפתוח את המצלמה, אני רואה שהיא חסומה (מצרפת תמונת מסך)
ניסיתי לבדוק בהגדרות וכו' אבל לא מצאתי מה הבעיה.
אשמח לעזרה ממי שמבין.צפה בקובץ המצורף 768302
זה באמת זה, כנראה נלחץ בטעות,יתכן שזה דרייבר חסר, אבל יתכן מאוד שיש כפתור פיזי שמכבה את המצלמה או אחד ממקשי ה f (חפשי עליו ציור של מצלמה)
שזה אומר?דרייבר מאתר היצרן
מה הדגם המדויק של המחשב.שזה אומר?
איפה בדיוק אני מוצאת את זה?מה הדגם המדויק של המחשב.
במדבקה מתחת למחשב, או במידע מערכת (בחיפוש)איפה בדיוק אני מוצאת את זה?
לא עוזר לי, אני צריך דגםמחשב של HP i710510u
מקווה שכתבתי את הפרטים הנכונים.
לא זה, דגם חפשי במדבקה מתחת למחשב
סורי שאני לא מבינה, אבל אפשר אולי דוגמא איך נראה דגם?לא זה, דגם חפשי במדבקה מתחת למחשב
(את בטוחה שאין איזה כפתור פיזי, אולי בצד)
פתחי מידע מערכת וצלמי מסךסורי שאני לא מבינה, אבל אפשר אולי דוגמא איך נראה דגם?
אולי ככה אני אמצא אותו....
פתחי מידע מערכת וצלמי מסך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים