המצלמה לא נפתחת לי:(

• הוסף לסימניות
צריכה עזרה!
בד"כ אני משתמשת במצלמה של המחשב לזום, תמונות וכו'
ובפעם האחרונה שבאתי לפתוח את המצלמה, אני רואה שהיא חסומה (מצרפת תמונת מסך)
ניסיתי לבדוק בהגדרות וכו' אבל לא מצאתי מה הבעיה.
אשמח לעזרה ממי שמבין.
מצלמה במחשב.jpg

• הוסף לסימניות
האפליקציה נפתחת ומה שרואים זה התמונה שהעליתי בהודעה הראשונה

• הוסף לסימניות
צריכה עזרה!
בד"כ אני משתמשת במצלמה של המחשב לזום, תמונות וכו'
ובפעם האחרונה שבאתי לפתוח את המצלמה, אני רואה שהיא חסומה (מצרפת תמונת מסך)
ניסיתי לבדוק בהגדרות וכו' אבל לא מצאתי מה הבעיה.
אשמח לעזרה ממי שמבין.צפה בקובץ המצורף 768302
יתכן שזה דרייבר חסר, אבל יתכן מאוד שיש כפתור פיזי שמכבה את המצלמה או אחד ממקשי ה f (חפשי עליו ציור של מצלמה)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, גם לי יש בעיה עם המצלמה במחשב,
זה מה שנפתח לי:
(ואני לא מוצאת שום מקש של f עם ציור של מצלמה)
מישהו יכול לעזור?
צילום מסך 2020-11-25 201552.png

• הוסף לסימניות
מחשב של HP i710510u
מקווה שכתבתי את הפרטים הנכונים.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה