אם כבר נחל כזיב-אז להתחיל ממצפה המונפורטנחל כזיב
לילדים- עין חרדלית
מסלול מים בגובה שלהם, מוצל ורגוע
כתבו השבוע במשפחה שבעין חרדלית (שבאת זה מקום מקסים)- יש מים מזוהמיםיש מים עכשיו בעין חרדלית?
מה יש במסלול, אשמח לפירוט?אם כבר נחל כזיב-אז להתחיל ממצפה המונפורט
אין דברים כאלה
נחל כזיב הוא נחל ארוך ויפה בגליל המערבי, בחלק ממנו יש מים כל השנה-בין עין זיו (ליד מעלות) למבצר המונפורטמה יש במסלול, אשמח לפירוט?
לאיזה גילאים מתאים? מבוגרים/ ילדים?
שדה נחמיה ונחל חרמון תחתון (הבניאס)שדה נחמיה.
נחל עם זרם אדיר-מביאים גלגלים ועושים אבובים.
אם מענין אותך אני יכולה לתת לך פרטים מדויקים יותר.
זה זה?שדה נחמיה.
נחל עם זרם אדיר-מביאים גלגלים ועושים אבובים.
אם מענין אותך אני יכולה לתת לך פרטים מדויקים יותר.
גם בקיץ הזה יש זרימה שם?שדה נחמיה ונחל חרמון תחתון (הבניאס)
כמעט בטוחה שזה אותו מקום..
מומלץ בחום מנסיון של שנים!
![]()
חניון האקליפטוס נחל חרמון תחתון - הבניאס - בשביל המשפחה
בשביל המשפחה - אתר המרכז עבורכם מבחר גדול של אטרקציות ומסלולי טיולים לכל המשפחה. בקרו באתר למידע על חניון האקליפטוסים נחל חרמון (הבניאס)familytrips.co.il
כן.זה זה?
גם בקיץ הזה יש זרימה שם?
היינו שם פעם זוגי. זה חוויה. נהננו מאד.מישהו היה בשיט בחוף גינוסר "חווימה" - ויודע איך מבחינת צניעות שם?
יש מסלול מהמם בשם מג'רסה באזור צפון הכינרת הייתי שם בשבוע שעבר אבל זה רק למי שבא עם רכב וכמו כן לבוא מוקדם בבוקר אני הגעתי לשם בשמונה וחצי והיה רק 3 רכבים בחניון כשיצאתי ב12 הכל היה מלאהיינו שם השניה מים מגעילים עקב חוסר בגשמים השנה, וגם סיכון לפריצות וגם עולה כסף
אפשר להגיע מצפת למעלות באוטובוס ישיר, קו 367 של נתיב אקספרס עד לתחנה בן גוריון-הכרמיםלמשפחות עם ילדים:
עין זיו - ליד מעלות
שביל הפסגה הר מירון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //