כללי המקומון והגרפיקאית מתווכחים-

• פותח הנושא נפ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא היה לי כותרת אחרת...
הסיפור כזה- עשיתי מודעת פרסומת למוסד בגודל חצי עמוד כדי להכניס אותה למקומון.
העובדת במקומון אומרת לי מודעה חצי עמוד גודל X*Y.
הגודל שהיא אמרה לי היה שונה מהגודל שעליו עבדתי - הרבה יותר רחב וכו'. עבדתי על המודעה מחדש בסביבות שעה וחצי כדי להתאים אותה לגודל החדש. אני שולחת להם את זה במייל והם עונים לי: גודל המודעה אינו תקין. הגודל הנכון הוא.. התנצלותינו על המידות הלא נכונות וכו' וכו' . רתחתי!! התברר כי עבדתי ממש לחינם כי הגודל המקורי של המודעה היה בדיוק בגודל הטוב ולא בגודל שאמרו לי אח"כ.
בקיצור ביקשתי 100 ש"ח בלבד בתור פיצויים על העבודה המיותרת ואז התחילו איתי ויכוחים ו"זה לוקח ממש שניה לשנות גודל איך הגעת לשעה וחצי?" או "אנחנו נעשה כבר את השינויים בגודל" (מה שממש לא הסכמתי!) עד שכבר חשבתי שאולי באמת הגזמתי בדרישות.. יצויין כי עלות המודעה בעיתון היא 280 ש"ח וגם שבאמת אני עובדת קצת לאט
סוף פסוק אמרתי להם שאעלה את הבעיה לפורום ולפי זה נחליט.. מחכה לשמוע את דיעותיכם

• הוסף לסימניות
לפי דעתי מגיע לך פיצוי אבל לא בסך 100 ש"ח אלא 50 ש"ח על זמן השינוי בקובץ הקיים

• הוסף לסימניות
אני מציע בזאת להקים רשימה שחורה של מקומונים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;400482:
אני מציע בזאת להקים רשימה שחורה של מקומונים...

נכתב ע"י Aאילה;400182:
רשימה שחורה של לקוחות

נכתב ע"י אביגדור;400297:
אני בעד רשימה שחורה של גרפיקאים שמוציאים עבודות ללקוח ללא תשלום.

עם כ"כ הרבה רשימות שחורות, משתלם לעשות משהו יותר מעוצב...

• הוסף לסימניות
כנראה שחור זה באופנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;400497:
"היום השחור בפרוג"...

(בעקבות?)

זה נראה יותר כמו "היום השחור למי שמעיז להתעסק עם גרפיקאים"...

• הוסף לסימניות
מתקדמת, עבדתי על השינוי בסביבות שעה וחצי, ואני לוקחת 100 ש"ח לשעה. יוצא שעשיתי להם כבר הנחה של 50 ש"ח! ואגב, אני מכירה את הבעלים של המקומון שממש לא חסר להם כסף.. זה מקומון רווחי ביותר..

ולאחרים, אנא עזרו לי ואל תברברו רק על רשימות שחורות..

• הוסף לסימניות
משהו לא מסתדר לי
280 ש"ח זה עלות של מודעת רבע עמוד, והיא באמת יכולה להתאים לך למידות של עמוד פחות או יותר
אבל חצי עמוד בהחלט צריך שינוי מהותי בגודל

• הוסף לסימניות
האמת - שלא שמעתי אף פעם על פיצוי או יחסי עובודה של גרפיקאית מול עיתון.
את תבקשי מהלקוח שלך תשלום כפי ראות עיניך (כולל הטעות שהטעו אותך) והלקוח - שילך הוא לריב מול העיתון.
כלפיך העיתון לא מחוייב כלום, הוא לא סיכם איתך מחיר ולא הזמין אצלך עבודה.
הלקוח - אם הוא חשוב לעיתון הם יתיחסו לטענותיו, ואולי גם יפצו אותו על שעות העבודה ששילמו לך חינם.
הבעיה במקומונים מסוג זה היא - שהעובדת שעמדה מולך היא בסה"כ עובדת בשכר מינימום בלי יותר מידי אחריות למה שהיא אמרה, והמנהל שלה לא ישוש לפצות מישהו בסכום גבוה יחסית בשביל פליטת פה אומללה שלה...

• הוסף לסימניות
כוכב צודק.
ואת כנראה מעולם לא היית גרפיקאית במערכת של מקומון,
רוב העבודה של הגרפקאיות שם זה להתאים מודעות לגדלים שונים, היום רבע, מחר חצי וכד'..
או שהן מקבלות במייל איזו מודעה מוכנה שצריך לחתוך ממנה חלקים, להתאים לגודל הרצוי, להוסיף כיתוב וכד'.. ואח"כ הגרפיקאית שעיצבה את המודעה המקורית עוד מתקשרת לצעוק עליהם וכו...

ועוד הערה קטנה, זה לא משנה עם בעלי העיתון יש להם כסף או לא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה