המקלדת השתגעה. יש אפשרות לנעול אותה?

• הוסף לסימניות
המקלדת של המחשב הנייד שלי השתגעה. הספרה 6 נלחצת מעצמה כל הזמן.
יש אפשרות לנעול את המקלדת כך שהלחיצות לא ישפיעו? (ולהשתמש במקלדת מסך)
או שצריך לבטל אותה לגמרי?

• הוסף לסימניות
אפשר לנטרל רק את המקש הספציפי ע"י תוכנה כמו KEYTWEAK ולהשתמש במקלדת רגיל (חוץ מה6..)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לנעול זמנית את מקלדת המקשים? (כל המקלדת)

• הוסף לסימניות
על פי מה שידוע לי אי אפשר לעשות את זה בווינדוס, אלא רק עם תוכנות חיצוניות, יש לי עוד תוכנה שאפשר לנטרל איתה את המקלדת או העכבר, אבל למה לא להשתמש במה שהצעתי???

• הוסף לסימניות
על פי מה שידוע לי אי אפשר לעשות את זה בווינדוס, אלא רק עם תוכנות חיצוניות, יש לי עוד תוכנה שאפשר לנטרל איתה את המקלדת או העכבר, אבל למה לא להשתמש במה שהצעתי???
כי המחשב הזה לא במצב כ"כ טוב, ואם המקלדת נדפקה אני לא רוצה שפתאום יהיו מקשים נוספים שיפעילו את עצמם.
עדיף לי לבטל את המקלדת ולהשתמש במסך.
(המחשב הזה ממילא בדרך לפח, אני רק חייבת עוד להעתיק משם דברים...)

• הוסף לסימניות
אוקיי, יש תוכנה(מצורפת) שהיא יכולה לנטרל את המקלדת או העכבר עד ללחיצת צירוף מקשים (שאפשר להגדיר), החיסרון הוא שהיא לא תפעל מיד בעליית המחשב אלא תצטרכי להפעיל אותה ידנית או לעשות לה איזה תזמון או משהו דומה, ועדיין היא פחות טובה מההצעה הקודמת כי היא פועלת אחרי שהמחשב עולה, ולמשל במסך הכניסה עדיין ה6 יילחץ... משא"כ בתוכנה שהבאתי למעלה שעובדת מעולה ולא צריכה איזה הפעלה אלא היא משנה הגדרות שורש במחשב עצמו. (אפשר גם לעבור מקש מקש ולכבות אותו)

קבצים מצורפים

• - KeyFreeze.rar
    KB 827.9 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה