המקלדת השתגעה!! פליזז!!

• פותח הנושא ari
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מוקלדים לי דברים בלי שאני מקלידה
בכל מקום שיש תיבת טקסט נהיה כוכביות
הסרתי את ההתקן אבל זה לא עזר, יש רעיון?
*תו**דה*****

• הוסף לסימניות
הי שלום
אני רואה שהאשוכל ישן מאוד אבל אולי תוכל לעזור גם לי
יש לי מחשב נייד של דל
שהמקלדת פשוט מגמגמת
כותבת אות כן 2 אותיות לא
חשוב לציין שלפעמים היא עובדת מצוין
אבל עכשיו אני רושמת וזה ממש מגמגם
לדוגמא: אבא הלךללמוד תוה וחזרבצים
ככה
יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיץ אבל לי היה את הבעיה הזאת ובאמת זה חרפן אותי אז קניתי מקלדת חדשה והכל בא על מקומו בשלום!

• הוסף לסימניות
נסו:
לכו לוח בקרה וחפשו חומרה וקול
בתפריט תצוגה לחצו על הצג התקנים מוסתרים
לכו להתקן Keyboards פתחו אותו עם ה + והסירו את ההתקן שמופיע שם (לחצו קליקל ימני ובתפריט שנפתח תבחרו בהסרת ההתקן) והפעילו את המחשב מחדש
תעדכני אם זה עזר
הסרתי את ההתקן
ועכשיו המקלדת בכלל לא עובדת לי
אני עם מקלדת על המסך...
אפשר עזרה?
@יוסי מחשבים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2022-12-05 150511.jpg
    צילום מסך 2022-12-05 150511.jpg
    KB 98.6 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
סורי שאני מקפץ אני לא מצליח לפתוח חדש

המקלדת ככה
למשל שאני כותב מ זה מה שקורה *נמ
ולמשל אות כ *שדגכח
משהו מוזררר מה עושים???

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם כל מקש שאני לוחצת במקלדת במחשב נייד, האות נלחצת למטה

1739813611978.png

קבצים מצורפים

• 1739813587231.png
    1739813587231.png
    KB 41 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב,
מי יכול לעזור לי???
מהבוקר המקלדת שלי רצה לבד /ורושם א/ת /המקו אלכסון //בכל ////שניה/////////////////
מה אפשר /לעשות///?/
@יוסי מחשבים א//ולי אתה תדע?/
מדובר //על מחשב /נייד//
//

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה