המקלדת לא נותנת אפשרות להחליף לאותיות קטנות באנגלית

• הוסף לסימניות
אינני יודעת מה ארע,
אבל אתמול המקלדת שלי הפסיקה לעבוד באותיות הקטנות באנגלית, ועברה רק לאותיות גדולות /עברית.
(שיפט+ אלט לא עוזר)
כמו"כ בתוכנות אני משתמשת הרבה עם קיצורי מקלדת,
והם הפסיקו לעבוד לי, ועובדים רק בעת שהCAPS-LOCK' פועל.
זה ממש תוקע אותי.
אשמח לסיוע.

• הוסף לסימניות
אינני יודעת מה ארע,
אבל אתמול המקלדת שלי הפסיקה לעבוד באותיות הקטנות באנגלית, ועברה רק לאותיות גדולות /עברית.
(שיפט+ אלט לא עוזר)
כמו"כ בתוכנות אני משתמשת הרבה עם קיצורי מקלדת,
והם הפסיקו לעבוד לי, ועובדים רק בעת שהCAPS-LOCK' פועל.
זה ממש תוקע אותי.
אשמח לסיוע.
למטה המחשב מופעל באנגלית או בעברית?

• הוסף לסימניות
עברית.
יכול להיות שזה קשור שלפני בערך שבוע העברתי את שפת המחשב לעברית?

(בזמנו הוא הוריד לי קבצים מרובים בג'יבריש, אז נתנו לי הוראה לשנות את הניהול לעברית)

• הוסף לסימניות
נכון...
שיניתי והלך טוב
מוזר שרק עכשיו הבעיה הופיעה, כשעשיתי את השינוי שבוע שעבר.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ואם אתה לוחץ עכשיו אלט שיפט זה חוזר לעברית? (בכתיבה לא למטה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה