המקלדת נהפכת לכתוב באנגלית

• פותח הנושא ROT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מקלידה והאותיות נכתבות באנגלית מדוע ?
לא עוזר אלט+ שפיט
לא עוזר caps lock,
מה עושים?

אני כותבת והופכת עם תוכנת הפוך על הפוך

• הוסף לסימניות
אצלי גם קורה לפעמים, קצת מעצבן אבל עם 'הפוך על הפוך' אפשר לשרוד.

לדוגמא, את ההודעה הזאת כתבתי באותיות באנגלית והפכתי אותם בתוכנה (F10).

• הוסף לסימניות
מנחם מאוד, גם לי זה קורה רק פה באתר חשבתי שזה בעיה במחשב שלי, מרגיע לשמוע שאצלי הכל בסדר!

• הוסף לסימניות
לפעמים אפשר להעתיק מילה בעיברית ממקום אחר ולהדביק אותה איפה שרוצים לכתוב ואז למחוק ולכתוב מה שרצים זה בדרך כלל מצליח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;716517:
לפעמים אפשר להעתיק מילה בעיברית ממקום אחר ולהדביק אותה איפה שרוצים לכתוב ואז למחוק ולכתוב מה שרצים זה בדרך כלל מצליח
לא הצליח

• הוסף לסימניות
סגרתי את החלון ופתחתי שוב. וזה הסתדר.

• הוסף לסימניות
ctrl + 0
עוזר מצוין, מנסיון

• הוסף לסימניות
הבעיה בכל התוכנות או רק בגלישה?
כי לי זה היה קורה שוב ושוב בכרום
(עד שהפסיק אנני יודעת איך)

• הוסף לסימניות
זה קורה רק בכרום וזה לא קורה רק כאן באתר אלא כשזה קורה אין שום עברית לא בגוגל ולא בג'ימייל ולא בכלום, הפתרון הוא לסגור ולפתוח מחדש, קצת מעצבן אבל זה מה יש, זה באג של כרום.

• הוסף לסימניות
אצלי כשזה קורה בצורה רצינית הוא לא יתחלף גם בשימוש באאוטלוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה