המקלדת נרטבה!

• הוסף לסימניות
למישהו יש ניסיון עם זה?

נשפכו לי מים על המחשב הנייד, כמובן שמיד ניגבתי והפכתי אותו. זה כל מה שעלה בדעתי כדי להפחית את הנזק. ניסיתי לייבש גם עם פן, ועדיין - כמה שעות אח"כ המקלדת לא מראה סימני התאוששות.
כמעט כל מקש שאני מנסה, מגיב כמו כמה מקשים יחד [א' למשל הופכת לאר', ע' הולכת עם ג'. וכו'].

את ההודעה הזו הקלדתי ואז עברתי ומחקתי את כל האותיות המיותרות :eek:

עוד משהו שכדאי לנסות לפני שליחה למעבדת תיקונים?

תודה!

• הוסף לסימניות
במילים אחרות המחשב עדיין עובד, המקלדת לא התקלקלה, אלא עדיין רטובה ולכן כל לחיצה מחברת מגע לשני מקשים.

• הוסף לסימניות
נסי להכניסו לאורז 48 שעות

• הוסף לסימניות
לייבש במשך כמה ימים בחלון.

• הוסף לסימניות
שמתי באיזה מוצש את המחשב לשניה על החלון כשלהפעתי החל לרדת גשם זלעפות. תוך שניות נרטב המחשב וכבה.
עשיתי לו פן ושמתי מפזר חום וזה לא עזר. כבר הייתי לחוצה ביותר. בבוקר לקח בעלי את המחשב, הניח איזו שעה בשמש והמחשב חזר לפעול כמו כלום ב"ה.
מסקנות: מפזר חום או פן אינם טובים. אמרו לי לאחר מעשה שהם עלולים להמיס חוטים וכאלו.
סבלנות אינה מזיקה אבל לא לכולם יש..
"שמש.. ומרפא בכנפיה"- נאמר גם לגבי מחשב..:rolleyes:
לכן- תמתיני למחר, שימי בשמש ותעדכני בתוצאות.

• הוסף לסימניות
מניסיון, חביבה, ומנסיון של חברות- בד"כ זה הזמן לומר קדיש על המקלדת ז"ל... נוזלים מכל סוג הם האוייב הרע של המקלדות... מצטערת מאוד לאכזב, אבל שוב- מנסיון...

:eek::(

• הוסף לסימניות
הכי טוב לעשות עם פן על מצב של קר ואז זה מעיף את כל המים החוצה בכל הסדקים והפינות.
(מנסיון במוצרי חשמל אלקטרוני)

• הוסף לסימניות
מנסיון במוצרי חשמל אחרים אורז מאד יעיל
וכן כמה שעות טובות בשמש....

• הוסף לסימניות
איזה דגם המחשב, עדיף להעלות תמונה. (יש דגמים שניתן להפריד את המקלדת מהמחשב)

• הוסף לסימניות
תודה תודה לכולכם!
בינתיים נראה שהמצב משתפר, רוב האותיות כבר נפרדות. עדיין - הנורה מעל הספרות בצד ימין מהבהבת בלי סיבה הגיונית :(
השאלה מה אם המחשב באמת מתייבש לגמרי וחוזר לתפקד כרגיל. זה אומר שהכל בסדר, או שעדיין יכולים להיות נזקים שאני לא מודעת להם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri012;881119:
תודה תודה לכולכם!
בינתיים נראה שהמצב משתפר, רוב האותיות כבר נפרדות. עדיין - הנורה מעל הספרות בצד ימין מהבהבת בלי סיבה הגיונית :(
השאלה מה אם המחשב באמת מתייבש לגמרי וחוזר לתפקד כרגיל. זה אומר שהכל בסדר, או שעדיין יכולים להיות נזקים שאני לא מודעת להם?
יש מצב שחלק מהאותיות ישתבשו כמו למשל הל' יכולה להפוך ל- ל' סופית :)

לדעתי כדאי לחכות עם קצת סבלנות שהכל יתייבש לגמרי ולא לשחק עם זה בנתיים, זה יכול לגרום לקצר בתוך המחשב..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה