כללי המקצוע הכי לא נורמלי שיש - קמפיין טרי וחם

• הוסף לסימניות
מהמודעה לא ברור האם זה תואר או תעודה, כי יש סמל של האוניברסיטה הפתוחה ומצד שני התחכמות במילים שמעוררות שאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;1366382:
מהמודעה לא ברור האם זה תואר או תעודה, כי יש סמל של האוניברסיטה הפתוחה ומצד שני התחכמות במילים שמעוררות שאלה.

אעזור לך:
בתואר ראשון בפסיכולוגיה עדיין לא מוסמכים לטפל באופן רשמי.
רק אחרי תואר שני.

יש פה בטח טריק כזה:
תלמדו תואר ראשון מוכר + טיפול מטעם מכון ווליס (שו הדא? עוד אחד ...), אחר כך תגלו שאתם לא יכולים לעבוד במקומות רשמיים, אבל לא נורא - כי בכל אופן תוכלו להמשיך לתואר השני בזכות שעשיתם תואר ראשון.

זה בכל מקרה שווה יותר מללמוד במכוני X Y Z שלא אציין שמותיהם בפומבי...

• הוסף לסימניות
אולי אפשר עוד לתקן לפרסומים הבאים -
אני חושבת שהטעות היתה בהבנה של קהל היעד.
אם אכן אלה לימודי תואר רשמיים בפסיכולוגיה ולא קורסי בזק להכשרת יועצים ומטפלים היה צריך לגשת אחרת.
האנשים שילכו על לימודים כאלה הם מורעלים על התחום, אינטלקטואלים, חפרנים לסביבתם.. הולכים לישון עם "האיש שחשב שאשתו היא כובע" וספרים מעין אלו.
ונראה לי שלהגיש להם את המקצוע באופן הזה יש בזה קצת ביזיון.

• הוסף לסימניות
מכיון שזה פורסם בפורום עיצוב גרפי, אענה את חלקי על העבודה המדהימה. שאפו.

למרות שגם לי יש קצת יותר מביקורת על התוכן, נראה לי שזה לפחות שייך לפורום "פרסום, שיווק ואיסטרטגיה", אז נחכה לאשכול של לאה שם. נראה לי ששווה להמתין. לפי התגובות כאן, זה לא עומד להיות אשכול אנמי.

• הוסף לסימניות
מקריאת המילים"יביאו אותך לרמה של פסיכולוג" התעוררה בי תחושה שאין כאן שום תואר מוכר, רק "כמו פסיכולוג". איזה מקום יעסיק אותי עם תעודה כזו? מי ישלם עלי 400 ש"ח לשעה?

• הוסף לסימניות
העיצוב ברמה גבוהה
שאפו

• הוסף לסימניות
העיצוב כמובן מעולה!
לגבי האסטרטגיה -
אשמח לשמוע
כי במבט ראשון, עוד מהכותרת של ההודעה שלך הבנתי שזה פסיכולוגיה
אבל לא התחברתי לניסוח
(במקרה שני אנשים מאוד קרובים אלי עוסקים בתחום, קליניים, אני מסכימה עם סמשי)
עוד שאלה שעלתה לי היא -
איך בעצם אפשר לטפל? השלמה לתואר BA בפסיכו' לא מאפשרת לעבוד כמטפל, בלי MA קליני אי אפשר לעסוק בזה (אגב, אפילו עובד סוציאלי שרוצה להיות מטפל חייב תואר שני עם דגש על קליני)
מה שהבנתי בין השורות - ההכשרה היא למטפל CBT, תחום שמאוד באופנה היום, וכנראה הלימודים הם ברמה יותר מהקורסים הקיימים.

• הוסף לסימניות
לא הייתי רוצה ללכת לפסיכולוג, אם מה שהוביל אותו ללכת ללמוד פסיכולוגיה, זה בגלל שירויח 400 ש"ח לשעה וכו' כל ההבטחות הכספיות שלעייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1366386:
אעזור לך:
בתואר ראשון בפסיכולוגיה עדיין לא מוסמכים לטפל באופן רשמי.
רק אחרי תואר שני.

יש פה בטח טריק כזה:
תלמדו תואר ראשון מוכר + טיפול מטעם מכון ווליס (שו הדא? עוד אחד ...), אחר כך תגלו שאתם לא יכולים לעבוד במקומות רשמיים, אבל לא נורא - כי בכל אופן תוכלו להמשיך לתואר השני בזכות שעשיתם תואר ראשון.

זה בכל מקרה שווה יותר מללמוד במכוני X Y Z שלא אציין שמותיהם בפומבי...

אם אני מבין נכון, אין כאן אפילו תואר ראשון, אלא לימודים 'ברמה של'....
וישנה אפשרות להשלמה גם לתואר ראשון..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה