מקרר המקרר המומלץ?

• הוסף לסימניות
יש לי אותו, מה השאלה?
באופן כללי מרוצה מאוד.
הפלסטיקה חזקה, החלוקה הקרור - אחלה
כמו שכבר אמרו יש לשארפ סדרה חדשה שהפלסטיקה חזקה יותר.
יעל אם מותר לשאול מה המחיר ומה הגודל ? תודה.

• הוסף לסימניות
לי יש דלונגי הפוך כבר שנה וחצי מאוד מרוצה
לענין הפלסטיקה לצערי המחירים כמו של שארפ

• הוסף לסימניות
בלתק
יש לי את שארפ הדגם הראשון שלהם שיצא עם מדפי זכוכית (לפני שנה)
מוצלח מאוד!
שומר על אוכל -ירקות ופירות אפילו שבועיים
כאילו טרי כאילו מאתמול
מרוצה מאוד
והפלוס במדפי זכוכית זה שהם יותר חזקים
זה עם התקן שבת מובנה

בכללי אין על שאפ יש אותו לכל המשפחה שלי לכל האחיות שלי וכולם מרוצים מאד

• הוסף לסימניות
אה זה לא מהחדשים??
זה כן, הדגם מהסדרה החדשה.

יעל אם מותר לשאול מה המחיר ומה הגודל ? תודה.
יש כאן את כל המידע וכאן באתר של קרן בני הישיבות
מידות:
  • רוחב:80 ס״מ
  • עומק:73.5 ס״מ
  • גובה:185 ס״מ
המחיר - באזור 4,500 התקנה של משמרת השבת בתוספת 500 ש"ח

• הוסף לסימניות
גם אני בדרך לקנות מקרר
מתלבטת מבחינת החלוקה - מה הנח ביותר: 3 דלתות? 4 דלתות? הפוך? הישן והטוב?
שומעת דעות לכאן ולכאן ואשמח לקבל חוות דעת מנסיון על עניין החלוקה הנוחה ביותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה