המרדף אחר הכובע

• הוסף לסימניות
צילום בצמצם סגור או רגישות נמוכה יותר, למצב שבו האור הסביבתי לא ישפיע בכלל, היתה נותנת הקפאה טובה יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1306335:
8 זה מספיק סגור?
תלוי באיזו ובתאורה הקיימת
בתמונה הזאת רואים את האור שמפיקה הנורה בתקרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1306336:
תלוי באיזו ובתאורה הקיימת
בתמונה הזאת רואים את האור שמפיקה הנורה בתקרה

אתה רואה את האור, אבל האור כמעט ולא משפיע על התמונה...
הWB נוטה לצהוב בגלל צבע תקרה וקירות האולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1306343:
אתה רואה את האור, אבל האור כמעט ולא משפיע על התמונה...
הWB נוטה לצהוב בגלל צבע תקרה וקירות האולם.
לא המנורה שיורדת, האור שנופל על הוילון שצמוד לתקרה ... האור הלבן.
בעיני הWB בסדר גמור, והתאורה עליו מצוינת.

בצילום סטודיו אני מתחיל עם איזו 100 צמצם 2.8-4, ככה הרקע מתקבל חלק ויפה, בהמשך, לתמונות משפחה סוגר צמצם ל-8 ומעלה איזו ל-800. במקרה של תמונה שצריכה הקפאה (כלה מסתובבת, ילד קופץ, זריקה של הזר), סוגר צמצם ולא מעלה את האיזו, מגביר את הפלאשים הקידמיים, את האחוריים משאיר באותו מצב כדי שלא יתנו כתמים על חלקי פנים ...

• הוסף לסימניות
לא חושב שהאור שבתקרה הוא מהמנורה.. שים לב לאלכסוניות של התאורה בתקרה.
נ.ב. האור שנופל על הרקע, הוא מהפלש האחורי.
צפה בקובץ המצורף 200155

קבצים מצורפים

• DSC_2727.jpg
    KB 965.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
כל השאר סתם מפריע

קבצים מצורפים

• DSC_2727.jpg
    KB 618.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
שמתי לב,
אבל כל העסק מעל הרקע לוקח את כל הפוקוס מהפוזה,והיופי של התמונה.

• הוסף לסימניות
הייתי בטוחה שבעריכה תטפל ברקע.כמו פוסטר.
אבל הייתי משאירה את הנברשת זה מוסיף ענין שהכובע הגיע לתקרה.

• הוסף לסימניות
רעיון יפה
הביצוע נהדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1306477:
הייתי בטוחה שבעריכה תטפל ברקע.כמו פוסטר.
אבל הייתי משאירה את הנברשת זה מוסיף ענין שהכובע הגיע לתקרה.

רק ככה אפשר להבחין בעוצמה של זריקת הכובע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה