כללי המרה בדיסטילר

• הוסף לסימניות
...נתקעתי בלי דיסטילר
אשמח אם מישו יוכל להמיר לי קובץ פוסטקריפט ל-PDF
(קובץ קל)
תודה!

• הוסף לסימניות
תעלי אמיר לך בשמחה

• הוסף לסימניות
תודה, עזרת לי מאוד!

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יוכל להעלות את התוכנה שמדסטלרת, (שהתקנתי את האקרובט החלק הזה לא הותקן טוב)

• הוסף לסימניות
למה נראה לך שאין במחשב דיסטילר?
(נסי את זה: Ctrl+Alt+Delete, הפעל את מנהל המשימות, יישומים, משימה חדשה, ולכתוב שם: Acrodist.exe)

• הוסף לסימניות
(נסי את זה: Ctrl+Alt+Delete, הפעל את מנהל המשימות, יישומים, משימה חדשה, ולכתוב שם: Acrodist.exe)
אתה מתכוון נסה...:)
שאני מפעיל אני מקבל את ההודעה הראשונה.
ושאני לוחץ שיפעל במצב "תיקון" אני מקבל את ההודעה השניה.

קבצים מצורפים

• תמונה ללא שם.png
    KB 44.7 · צפיות: 10
  • 2תמונה ללא שם.png
    KB 40.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לא דיברתי אליך :)
מה שיש לך זה נראה כמו בעיה בהתקנה (כנראה בעקבות פריצה לא חוקית :()

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1605638:

תודה
יש לי דיסטילר, ואני משתמשת בו הרבה
רק שהוא הפגין לי הבוקר (נתקע)
בדיוק כשהייתי צריכה להוריד לדפוס

• הוסף לסימניות
לא דיברתי אליך
מה שיש לך זה נראה כמו בעיה בהתקנה (כנראה בעקבות פריצה לא חוקית )
ששש.... אל תגלה....
עכ"פ אפשר להתקין את הדיסטילר בנפרד?

• הוסף לסימניות
לא יודע איך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה