המרה בפורמט פקטורי

• הוסף לסימניות
איך אני ממיר קובץ לתוצאה הזו:
WAV
PCM
8000KHz
16bit
Mono‏

תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה למרכזיית טלפוניה.
צריך בשביל זה תוכנה אחרת, הפורמט פקטורי לא עושה את זה טוב.

• הוסף לסימניות
אני סובר אחרת

נכתב ע"י פרסומון;1450918:
זה למרכזיית טלפוניה.
צריך בשביל זה תוכנה אחרת, הפורמט פקטורי לא עושה את זה טוב.

חולק אני עליך,
יש לי חבר שיש לו מערכת מוכרת מאוד וזה מה שהוא עושה בפורמט עיין מצורף
במקום לעלות דרך הממשק של ימות המשיח הוא מעלה בדרופבוקס כבר מומר לשיטה הזאת

צירפתי קובץ הגדרות לחלץ אותו ל D:\Documents and Settings\1\My Documents\FormatFactory\AudioCustom

ואז לבחור בחלונית ההמרה מותאם אישית ולוודא שקוראים לזה המרה מערכת

קבצים מצורפים

• המרה מערכת.zip
    237 ביטים · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יש תוכנות טובות בהרבה.
ויש מערכות שונות מימות המשיח...
אני לא כתבתי שאי אפשר בפורמט פקטורי, כתבתי שהיא לא עושה את זה טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1450927:
יש תוכנות טובות בהרבה.
ויש מערכות שונות מימות המשיח...
אני לא כתבתי שאי אפשר בפורמט פקטורי, כתבתי שהיא לא עושה את זה טוב.

איזה תוכנות לדוגמא ?
אממ תחייג לקו המוזיקה תגיד לי מה אתה אומר
בכו"א זה מה שאני יודע שימות המשיח ממליץ למערכות שלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1451137:
מה זה?
ממיר, או לא קשור אלי.

זה ממיר לתצורה שרצית... נועד ליצור צליל כרצונך לשלוחה - חשבתי שזה מה שאתה מחפש..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה