דו"ח המרה לאזהרה או בקשה להישפט

• הוסף לסימניות
קיבלתי דו"ח חניה (בשבת)
החניתי את הרכב בדקה שלפני השקיעה (בעוונותי הרבים) והיות שכל הרחוב היה מלא ברכבים אז פשוט עליתי שני גלגלים על המדרכה ודוממתי מנוע.
שבת אחרי הבאטע יוצא החוצה, ואופס... משהו מתחבא לו שם בווישרים....
מתאפק כל השבת, מגיע מוצ"ש והנה, שוטר תנועה (שמישהו הזמין לאירוע הזה ספציפי... איזה חילוני שכן כנראה...) פירגן לי עוד 500 להוצאות שבת.
שאלתי ובקשתי,
היות שזה דו"ח ראשון, האם כדאי להגיש בקשה להמרה באזהרה ולנמק למה עשיתי זאת ובתום לב עשיתי זאת,
או שמא, עדיף להגיש בקשה להשפט שמפי השמועה אומרים שבקשה כזאת ברך כלל גורמת לביטול הדו"ח עקב עומס בקשות, אבל יש סיכוי קטנטן שכן אקרא למשפט, ואז אני האזרח הקטן אאבד ידיים ורגליים חלילה בפרוצדורה הזאת.
דעות?

• הוסף לסימניות
יש לזה תנאים
למשל עשר שנים ללא עבירות (ובכלל מאתיים מנה שיש לך עשר שנים רישיון)

• הוסף לסימניות
את הצדדים העלית כבר,
לגבי, בקשת המרה לאזהרה, אם זה דוח ראשון שלך יש סבירות גבוהה יותר שיבטלו, אם תסביר שאתה אזרח שומר חוק וכו' ותנמק ותתנצל.
אך גם בקשה להישפט עלולה להיות אופציה רלוונטית.
בקיצור, הימור. אני הייתי הולך על האופציה הראשונה.

• הוסף לסימניות
@יקותיאל שוורץ זה מאוד משנה באיזה עיר קיבלת את הדו"ח.
בירושלים הם יותר סבלניים, בתל אביב לדוגמא הם קשים מאוד.
וזה גם מאוד משנה באיזה סוג שכונה קיבלת את זה.
בשכונה חרדית אין להם כל כך סמכות לתת דו"ח בשבת.
בשכונה חילונית (כך היה נשמע מדבריך) זה כבר משהו אחר.

ומה שכתבו למעלה שצריך 10 שנים נקיות כדי להמיר לאזהרה, זה רק במשטרה לא בפקח חנייה של העירייה.
שם הכל נתון לחסדי הפקיד שאחראי על מחלקת הדו"חות בעירייה.

• הוסף לסימניות
הדו"ח היה בערד, ומשוטר תנועה, בשכונה של גערערס וחילונים מעורב, הייתי שם לנופש.

• הוסף לסימניות
הדו"ח היה בערד, ומשוטר תנועה, בשכונה של גערערס וחילונים מעורב, הייתי שם לנופש.
איך אתה יודע שזה מהמשטרה ולא מהעירייה, כתוב בדו"ח?
זה מעניין כי בדרך כלל המשטרה מזמינה את פקחי העירייה במצב כזה ולא נותנת דו"ח בעצמה, אלא אם כן זה ממש מפריע לתנועה.
איפה חנית באדום לבן, או באפור וסתם הפרעת לתנועה?

• הוסף לסימניות
כתוב בדו"ח שזה שוטר תנועה שהוזמן למקום בעקבות תלונה על הפרעת מעבר,
חניתי שני גלגלים על המדרכה.

• הוסף לסימניות
אתה יכול גם וגם אתה יכול לבקש לערער על הדוח ולכתוב שכבר קיבלת דוח ובלה בלה וכו’
אם יקבלו מוטב ואם לא אתה יכול לבקש להישפט ולחכות אם לא מגישים כתב אישום תוך שנה זכית ויש לזה הרבה סיכוים בגלל שהמערכת עמוסה וזה עבירה זניחה ואם ח’’ו כן יגישו אז תשלח הודעה שאתה מודה ומבקש לשלם את הדוח וחלס

• הוסף לסימניות
קיבלתי דו"ח חניה (בשבת)
החניתי את הרכב בדקה שלפני השקיעה (בעוונותי הרבים) והיות שכל הרחוב היה מלא ברכבים אז פשוט עליתי שני גלגלים על המדרכה ודוממתי מנוע.
שבת אחרי הבאטע יוצא החוצה, ואופס... משהו מתחבא לו שם בווישרים....
מתאפק כל השבת, מגיע מוצ"ש והנה, שוטר תנועה (שמישהו הזמין לאירוע הזה ספציפי... איזה חילוני שכן כנראה...) פירגן לי עוד 500 להוצאות שבת.
שאלתי ובקשתי,
היות שזה דו"ח ראשון, האם כדאי להגיש בקשה להמרה באזהרה ולנמק למה עשיתי זאת ובתום לב עשיתי זאת,
או שמא, עדיף להגיש בקשה להשפט שמפי השמועה אומרים שבקשה כזאת ברך כלל גורמת לביטול הדו"ח עקב עומס בקשות, אבל יש סיכוי קטנטן שכן אקרא למשפט, ואז אני האזרח הקטן אאבד ידיים ורגליים חלילה בפרוצדורה הזאת.
דעות?
לא חושב שיש דבר כזה המרה לאזהרה בדו"ח חניה עירוני. זה רק בדו"ח של המשטרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה