כללי המרה לאינדיזיין cs3

• הוסף לסימניות
יש לי פה קובץ אינדיזיין שיצרתי בגירסה cs5
הוא צריך להפתח בגירסה cs3
יש פה משהו שיכול להמיר לי אותו בכדי שיפתח בגירסא הישנה
חייבת דחוף עזרה
תודה ענקית!!
לא מצליחה לעלות את הקובץ
אם משהו יכול אשלח לו באימל זה קובץ קל 1.4 מגה

• הוסף לסימניות
לא יכול לעזור

אבל תכווצי אותו בזיפ או ראר הוא יתן לך להעלות...

• הוסף לסימניות
כיווצתי לזיפ ולא נתן לעלות
וכן עשיתי idml
וזה לא נפתח להם בcs3

לדעתי צריך מישהו עם cs4 שיעשה idml לקובץ ואז אולי זה יעזור

• הוסף לסימניות
אולי משתמשי הבוקר יוכלו לעזור?
זה מאד דחוף לי
תודה!

• הוסף לסימניות
idml נפתח רק החל מ CS4 ומעלה
צריך לייצא מ CS4 ל inx ואז זה ייפתח ב CS3

• הוסף לסימניות
תודה!

למי יש פה cs4 שיכול לעשות לי את הטובה הזאת
אודה לו מאד!!

• הוסף לסימניות
אין פה אף אחד עם אינדיזיין cs4?

• הוסף לסימניות
מקפיצה....
אני צריכה להמיר קובץ מסוים מ-CS4 ל- CS3
ענתיקה...

יש מישהו שיש לו את הגירסא הישנה CS4, שימיר לי קובל ל-CS3?

אם כן אשמח למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תזכו למצוות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה