כללי המרה לווארד

• הוסף לסימניות
קיבלתי כמה קבצים שהוקלדו בתוכנה שאינה מוכרת למחשב שלי
זאת אומרת לא ווארד ולא אינדיזיין.
משהו יכול לעזור לי בנושא?
או להמיר לי זאת לאחת משני התוכנות הנ"ל?
אודה מראש לכל הנודבים מליבם הטהור

לא הצלחתי להעלות אותם הוא כות לי שגיאה.

• הוסף לסימניות
מה סיומת הקובץ?

• הוסף לסימניות
זה קובץ גיבוי, יכול להיות של כל מיני תוכנות.
לפעמים אפשר לחלץ מידע מקובץ כזה אולם הרבה פעמים אין מה לעשות אם הוא לא נפתח.
אולי זה תג.

• הוסף לסימניות
ויש משיהו שיודע לעשות זאת או להגיד לי מה לעשות?

• הוסף לסימניות
היו לי קבצים עם סיומת כזו, והצלחתי לפתוח אותם באקסל, וכדו'

תעלו את הקובץ, או שתשלחו לי במייל

• הוסף לסימניות
את חייבת להעלות את הקובץ כדי שנוכל לעזור...

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להעלות זאת?
מי שרוצה יקבל זאת באישי או במייל
אני זקוקה לזה בדחיפות.
(ולא הצלחתי לפתוח באקסל)

אם רק משהו חושב שיוכל לעזור ברכות יחולו על ראשו

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח למייל שבחתימה שלי.

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות באישי, נשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם הסתדרתי.
יותר נכון נתי סידר
ותודה רבה רבה לכל המציעים עזרה
אם ר' לוי יצחק מברדיצ'ב היה חי היום והיה רואה את מעשי החסד הנעשים כאן מידי דקה בדקה היה מרים ידיו לשמים ואומר מי כעמך ישראל! רבש"ע לא מגיע להם משיח? לא מגיע להם שינצלו מכל הצרות?
מלא להם את כל בקשותיהם לטובה!!!!
תמיד עוזרים פה בשמחה ללא תמורה על חשבון זמן שלא תמיד פנוי.
יישר כוחכם של העוזרים והמסייעים
ובעיקר לפותחי אתר החסד הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה