המרה לשחור לבן

• הוסף לסימניות
ראיתי הרבה שמנסות פה המרה לשחור לבן, והמרה לא מוצלחת מספיק
וגם לי, יצא ממש לא מתאים לאווירה שרציתי, לכן לא עשיתי כמעט המרה לשחור לבן
עד שיום אחד התיישבתי על זה, והחלטתי לנסות, הרעיון הוא, לשים את ההמרה האוטומטית בשכבה למעלה, ומתחתיה לעבוד בשכבות אחרות על ערצוצי צבע ושינוי קוטנרסט לכל 'איבר' בתמונה (עץ, רגליים, פנים, בגד)
צרפתי תמונה של העיבוד שלשחור לבן מותאם לתמונה
ותמונה של ההבדלים בין המרה אוטומטית בפוטושופ, להמרה עם עוד שכבות עיבוד

בהודעה באה,מצגת של כל השינויים
משום מה נראה שזה בלי פוקוס, במקור הפוקוס ממש מדויק.
.

• הוסף לסימניות
תהליך מצויין
הייתי עוצר באמצע, אבל זה עניין של טעם

• הוסף לסימניות
אכן, עד השלב שעצרת- זה תיקון ההמרה
ומשם ועד סוף העיבוד, זה יותר השבחות שאכן זה לפי טעם ואוירה סוימת שרציתי להעביר.
(הבהרה, נטיה קלה לכחול)

• הוסף לסימניות
יפה,
אני אישית אוהבת לעבוד עם הערוצים (הכפלות שילובים וכו)
זה נשמע כאילו לעבוד עם שכבת בלאק/וייט נותן יותר אופציות אבל זה גם מגרען את התמונה ובעיני התוצאות לא טבעיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;n4891679:
יפה,
אני אישית אוהבת לעבוד עם הערוצים (הכפלות שילובים וכו)
זה נשמע כאילו לעבוד עם שכבת בלאק/וייט נותן יותר אופציות אבל זה גם מגרען את התמונה ובעיני התוצאות לא טבעיות.

זה בדיוק מה שאני עושה, משכפלת שיטות שילוב עובדת על ערוצי הצבע. שמעל הכל הBW האוטומטי, ומתחתיו שכבות של שיטות שילוב, ערוצי צבע קונרסט וכולי

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
בעקרון זו הדרך הנכונה - לעבוד עם ה- CHANNELS.

• הוסף לסימניות
מוצלח!
תודה על השיתוף

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!

• הוסף לסימניות
השקעה שווה!

• הוסף לסימניות
טוב ברכי אהבתי השחור לבן..

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
נכתב ע"י הדודה מלכי;n4891762:
יפה מאוד!
בעקרון זו הדרך הנכונה - לעבוד עם ה- CHANNELS.

נכון, אבל לא מספיק רק צאנלס.
צריך גם עוד משחקי תאורה מבלבד צבע.
יש כאן גם משחק עם מברשות בשיטת שילוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה