כללי המרה ממשבצת לוורד, וניקוי ועריכת הטקסט

• הוסף לסימניות
ללקוח שלי יש בערך כמה ספרים שנעשו בתוכנה לעימוד ישנה שעובדת בדוס (משבצת) ומה שיוצא אחרי ההמרה זה טקסט עם מלא סימנים מוזרים אותיות באנגלית ומספרים וזה לוקח הרבה זמן לנקות ולסדר (כלומר לסדר שהמילה הראשונה תהיה מודגשת וגדולה ואם צריך שיהיה הטקסט בטורים וכל מה שבסוגריים שיהיה כתב רש"י) ולערוך את כל הספרים בוורד (לא עימוד).

רציתי לדעת אם יש מישהו שיודע להעריך כמה לגבות על כל ספר בנפרד ולא לפי שעות

מצו"ב דוגמא למה שיוצא אחרי ההמרה

תודה רבה לכל העוזרים

קבצים מצורפים

• DD2.jpg
    1.5 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי למה לוקח הרבה זמן לנקות ולסדר את זה.
עושים את זה בחיפוש והחלפה פשוטים ביותר.

• הוסף לסימניות
נכון שעושים חיפוש והחלפה לכל הסימנים וכל הסוגריים אבל בנוסף אתה צריך לסדר את השורות שיהיה כמו שצריך ולא ככה זה לעבור שורה שורה (אם יש לך פיתרון יותר מהיר אז תגיד) ולהדגיש את מה שצריך הדגשה ולשנות את גודל הגופן למילים שצריך ולסדר כותרות וכותרות משניות וכו'

• הוסף לסימניות
כל מה שצריך הדגשה, שינוי גודל גופן, כותרות וכו' - גם את זה עושים בחיפוש והחלפה.
אתה מחפש כל מה שבין 11 ל 22 ומחליף בסגנון הרצוי, וכן הלאה. רק אחרי שיש לך סגנונות אתה מוחק את כל הקודים

• הוסף לסימניות
השאלה העיקרית שלי זה כמה אמורים לקחת על עבודת ההמרה ועל הניקוי והסידור בצורה גלובלית או לפי ספר ולא לפי שעות יש לך הערכה כזו
אני מאוד אודה לך אם תגיד לי

* ואם תוכל לפרט בעניין הסגנונות בוורד איך קובעים סיגנון וכו' תבוא עליך הברכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה