המרה מקויק טיים

• הוסף לסימניות
שבוע טוב וחנוכה שמח
באיזה תוכנה, אני יכול להמיר את הקובץ (כדי להוריד במשקל) מקויק טיים ל-AVI?
ניסיתי ב - Format Factory ולא הצלחתי.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
תמיר ל H264

• הוסף לסימניות
ניסיתי להמיר ל - MP4 ולא נתן לי, לא בפורמט פקטורי ולא באפטר.
חוץ מזה האיכות של MP4 היא לא טובה לידיעתי, יצאתי מאפטר דווקא בקויק טיים מכיון שרציתי שהאיכות תיהיה טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;911035:
ניסיתי להמיר ל - MP4 ולא נתן לי, לא בפורמט פקטורי ולא באפטר.
חוץ מזה האיכות של MP4 היא לא טובה לידיעתי, יצאתי מאפטר דווקא בקויק טיים מכיון שרציתי שהאיכות תיהיה טובה.

אתה מערבב מושגים. איכות כמעט ולא קשורה לסוג הקונטיינר.
כדי להפחית משקל אתה יכול להמיר גם לקוויקטיים במקודד h.264. תנסה.
מוזר שאתה לא מצליח להמיר לmp4.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על
pro coder

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;911081:
אתה מערבב מושגים. איכות כמעט ולא קשורה לסוג הקונטיינר.
כדי להפחית משקל אתה יכול להמיר גם לקוויקטיים במקודד h.264. תנסה.
מוזר שאתה לא מצליח להמיר לmp4.
אני אודה לך אם תוכל להסביר לי היכן אני קובע את הקוויקטיים, ומה הם, אינני מבין בקידודים.
ואם אתה כבר מספיק, אודה לך אם תוכל לומר לי האם גם בקובץ GIF אפשר לשמור על אכות.
(אפשר גם בצילום מסך, אם זה לא קשה)

הסיבה שהוא לא נתן לי, לפחות כך הוא כתב, מכיון שגודל המסך שלי גדול מידי ל - MP4. הוא כתב עוד משהו, כזכור לי, שקשור ל - setting שלו שלא תואם ל - MP4.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;911152:
אני אודה לך אם תוכל להסביר לי היכן אני קובע את הקוויקטיים, ומה הם, אינני מבין בקידודים.
ואם אתה כבר מספיק, אודה לך אם תוכל לומר לי האם גם בקובץ GIF אפשר לשמור על אכות.
(אפשר גם בצילום מסך, אם זה לא קשה)

הסיבה שהוא לא נתן לי, לפחות כך הוא כתב, מכיון שגודל המסך שלי גדול מידי ל - MP4. הוא כתב עוד משהו, כזכור לי, שקשור ל - setting שלו שלא תואם ל - MP4.

אוקיי, חבל שלא אמרת לפני. הוא לא נותן לך לקודד ל mp4 כי הפרופיל לא מתאים לקידוד FHD. תשנה את הפרופיל ל 4.1 ומעלה ותברך על הניסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;911278:
אוקיי, חבל שלא אמרת לפני. הוא לא נותן לך לקודד ל mp4 כי הפרופיל לא מתאים לקידוד FHD. תשנה את הפרופיל ל 4.1 ומעלה ותברך על הניסים.
איפה? היכן? מדוע?
יש שאלה שלא שאלתי?:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה