המרה מקלטת למחשב

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה קלטות קטנות של מסרטה שהסרטתי בהם לפני 10 שנים.
רציתי לשאול מה צריך תריך לעשות על מנת שהם שיהיה לי אותם בקובץ ממוחשב, הלי ללכת לטכנאי שיקח לי הרבה כסף.
איזה ציוד ואיזה תוכנה צריך כדי שיהיה לי את זה?

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות ב 10 שקל כבל שיש לו משני הצדדים כניסה של אוזניות, ולחבר אותו לטייפ מצד אחד ולכרטיס קול של המחשב מצד שני, (בתנאי שבכרטיס קול יש כניסה ליין אין סטריאו) ואז אפשר להקליט עם כל תוכנה של עריכת מוזיקה או ודיאו, יש גם תוכנות חינמיות לזה.
אבל אני לא יודע אם כל הכבלים האלה הם באיכות טובה, צריך לברר את זה אצל מבין

• הוסף לסימניות
המרות...

אם מדובר על ממיר קלטות וידאו
(כיוון שבאנלוגי לא כל המידע שכתוב על הקלטת
נקרא/ מועבר ע"י הכבלים למחשב)

מניסיון שלי רק וידאו מקצועי (טייפ)
וכרטיס וידאו מקצועי עושה את העבודה יפה
(דרך דגימה למחשב)
שאר הממירים (כמו שמצו"ב קודם )
לא עושים עבודה יפה - במקרא הטוב..
והוידאו יוצא מטושטש/לא ברור, בעליל.....

איכות וידאו לא יכולה לעבור בזמן אמת דרך USB!
ולכן פיתחו את "הפייר-וואיי"ר או DV

• הוסף לסימניות
זה לא סרט שצילמתי. זה סרטי משפחה. אני לא צריך אותם באיכות קולנוע. אני נטו רוצה לצפות בהם במחשב

• הוסף לסימניות
אם הקלטות הם מסוג MINI DV אתה צריך
1) מצלמה שתנגן לך את הקלטות.
2) כבל FIRE WIRE לחיבור המצלמה למחשב.
3)כניסת FIRE WIRE במחשב. אם אין אפשר לקנות כרטיס כזה. זה עולה יחסית זול.
4)תוכנה ללכידת התמונה.

אם הקלטות אנלוגיות הסיפור שונה כי אז צריך חוץ מהמצלמה בשביל לנגן את הקלטות, גם כרטיס וידאו איכותי, שיהפוך את האות האנלוגי לדיגיטאלי. כרטיס טלויזיה פשוט יעשה כמו שאמרו קודמי, עבודה גרועה.
כרטיס טוב עולה בסביבות ה-800ש"ח ומעלה.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה