כללי המרה מjpg לpdf

• הוסף לסימניות
אני צריכה להמיר הרבה קבצים מjpg לpdf ואין לי כח לפתוח כל אחד בנפרד בפוטושופ, ולסגור.
יש פתרון אחר? אולי בתוכנה אחרת?

• הוסף לסימניות
format fectory
או "מפעל הפורמטים".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1227258:

זו תוכנה להמרת קבצים. פשוט לבחור ולהמיר.
צירפתי קישור בהודעה הקודמת

• הוסף לסימניות
אני לא מוצאת את האופציה שממירה לpdf

• הוסף לסימניות
סליחה! חשבתי שצריך המרה הפוכה.
אם כך, אפשרי ע"י PDFCREATOR (שפועל כמדפסת)
וגם בFOXITREDER לאחר ההתקנה ניתן ללחוץ לחיצה ימנית על הקובץ ולקנוורט אותו לPDF

• הוסף לסימניות
מה זה אומר PDFCREATOR מבחינה מעשית??
ו-FOXITREDER??

• הוסף לסימניות
FOXITREDER נותן לי את ההודעה הזאת:

קבצים מצורפים

• הודעה.jpg
    KB 577.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
זאת אומרת שהוא באמצע התקנה. נא להמתין

• הוסף לסימניות
וכשהוא יסיים הוא יודיע לבד?
כמה זמן זה אמור לקחת?
(סליחה על השיגוי... זה קצת לחוץ)

• הוסף לסימניות
כנראה שהוא יודיע.
אולי הוא ביקש קודם להפעיל את המחשב מחדש?

• הוסף לסימניות
בלה... בלה...
באקרובט פרו - אפשר לשמור את כל העמודים של הקובץ, כל אחד לקובץ JPG נפרד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1227324:
בלה... בלה...

היא צריכה הפוך. להמיר JPG לPDF

בלהבלה זה שם של תוכנה או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
ועכשיו נעבור לזה שאני צריכה להגדיל את הכל הקבצים שהמרתי לpdf, מגודל a4 לגודל 33*48.8.
???

• הוסף לסימניות
למה שלא תיצרי פעולה בפוטושופ. ואז פחות מדקה יש לך את כולם מוכנים גם כpdf וגם בגודל הרצוי.

(אני למשל ביצעתי כזה דבר הבוקר ל180 קבצים בפחות מ2 דקות.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה