כללי המרה של קלטות שמע לmp

• הוסף לסימניות
יש לי המון קלטות שמע אני מעונינת להמיר זאת לmp ואוכל להכניס למאגר שמור במחשב ולהשתמש זאת בנגן וכו' כיצד עושים זאת?
סליחה על הבורות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זיסהלה;1651075:
יש לי המון קלטות שמע אני מעונינת להמיר זאת לmp ואוכל להכניס למאגר שמור במחשב ולהשתמש זאת בנגן וכו' כיצד עושים זאת?
סליחה על הבורות
מה באמת אף אחד לא יודע?...?

• הוסף לסימניות
יש לקנות טייפמיוחד עולה בערך 150-200 ש"ח וזה מגיע עם תוכנה וכך מקליטים למחשב וזה לוקח ההעברה כזמן הקלטת

• הוסף לסימניות
לא צריך טייפ מיוחד אפשר גם טייפ רגיל, וצריך גם כבל חיבור מהיציאה של הטייפ לכניסה (רקורד) במחשב. ליצירת קובץ הMp3 משתמשים בתוכנת אודיו כמו Audacity למשל, שהיא חינמית, ואפשר להוריד אותה כאן:
http://sourceforge.net/projects/audacity/
כמו כן בכדי שהתוכנה תוכל לייצא קבצי mp3 צריך להתקין עליה פלאגין נוסף שנקרא Audacity LAME MP3 Encoder אפשר להוריד מכאן:
http://www.guidesandtutorials.com/audacity-lame.html
יש ביוטיוב הרבה שיעורים על איך לתפעל את הכל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה