דרוש מידע המרצה ליבי צין או ליבי כץ

• הוסף לסימניות
למישהי יש את הטלפון של המרצה ליבי צין או ליבי כץ או מישהי אחרת שתוכל להרצאות ולחזק על האסון במירון?
דחוףףףףף
מחכה לכל תגובה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין לי את המספר.
לא מכירה את ליבי צין.
רק חייבת לאמר, ליבי כץ מיוחדת!!!
מחברת מאוד!
כל מילה שלה פנינה!

• הוסף לסימניות
שתיהן מיוחדות
ליבי כץ גרה בביתר
ליבי צין בירושלים
אין לי זמין כרגע פרטים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ליבי צין מדהימה
כל מילה פנינה ובמקום הנכון

• הוסף לסימניות
מה המספר של ליבן צין אפשר?

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל ג"כ את המספר של ליבי צין דחוףףףףףףףףףףף
אני צריכה אותה לערב הורים, ודווקא אותה

• הוסף לסימניות
עדיין לא השגתי אותו
אם את משיגה בבקשה תכתבי לי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה את הטלפון של ליבי כץ
וכן מידע לגבי ליבי כץ וליבי צין.
אחת מהן מתאימה כסיפור אישי לכנס ערב ר"ה?

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה את הטלפון של ליבי כץ
וכן מידע לגבי ליבי כץ וליבי צין.
אחת מהן מתאימה כסיפור אישי לכנס ערב ר"ה?
לליבי צין יש סיפור אישי מחזק מאד
שמעתי אותה לפני כמה שנים, היה מדהים

• הוסף לסימניות
איך אפשר לקבל מס נייד של ליבי צין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה