• הוסף לסימניות
חסרה רק הגוויה של הילדון הנוצרי לעלילת הדם (אם נלך ברוח החודש האחרון)
איזה פפפפפחדדדד!:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;561191:
תמונה נהדרת לספר "השליחות הגורלית" של מאיר ברעם.
(מי שלא קרא את הספר בילדותו מומלץ בחום גם היום)
גם אני נזכרתי מיד בטירתו של הרוזן ולוא.
כנראה שיש בזה משהו.

• הוסף לסימניות
.

יש לך תמונות עם הרבה אוירה,
נראה שאתה פשוט לוכד תמונות מסרטים;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;561178:
בס"ד

ורק אני לא רואה מרתף, רק כמה נקודות אור ומסביב הכל שחור?

בס"ד

סליחה על ההקפצה.

יש לי חוב ישן לגבי הצילום הזה. אני כעת מסתכל עליו דרך המסך של הנייד שהוא הרבה יותר בהיר. והצילום יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;584302:
בס"ד

סליחה על ההקפצה.

יש לי חוב ישן לגבי הצילום הזה. אני כעת מסתכל עליו דרך המסך של הנייד שהוא הרבה יותר בהיר. והצילום יפה מאוד.

איזה זיכרון...

תודה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;584302:
בס"ד

סליחה על ההקפצה.

עכשיו תסתכל גם על התמונה החדשה אולי תראה פחות שחור:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה